Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 august 2020. Balanțele au parte de conflicte majore în cuplu

Publicat: 08/08/2020 | 20:08
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 august 2020. Balanțele au parte de conflicte majore în cuplu

Horoscopul zilei de 9 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 august 2020 spune că nativii din zodia Balanță sunt foarte conflictuali în relațiile cu partenerul de viață.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor da dovadă de o mare energie, foarte mult curaj și putere, însă trebuie să aibă grijă la toate acțiunile impulsive pentru că le pot dăuna. Atenție la pericolele prin foc care se pot manifesta acum. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce momente în care simt nevoia să trăiască intens, pasional. Posibile insomnii și stări de agitație.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur se simt suprasolicitați, epuizați, obosiți de sarcini sau conjuncturi exterioare la care au fost supuși cu sau fără voia lor. Nativii cu greu pot lua o decizie. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că se pot confrunta cu insomnii, stări de irascibilitate și chiar dureri de cap.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de discuții tensionate cu prietenii, cu persoane din anturaj, iar motivul este cel mai probabil legat de bani, de un împrumut, o sumă datorată. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi poate stimula pe nativi să fie direcți, duri, chiar agresivi în exprimarea față de ceilalți. Posibil ca un proiect să întâmpine probleme dacă este lansat acum.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să fie stresați de un context profeskonal. Posibil ca unii nativi să fie chemați la muncă din ziua liberă sau să li se dea o veste deloc mulțumitoare despre situația profesională, chiar dacă azi va fi neoficial, mâine se poate concretiza. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează asupra imaginii. De evitat confruntările publice și de protejat mai mult reputația.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de o adevărată luptă între ideile și convingerile lor și realitatea înconjurătoare. Posibil ca mulți Lei să fie dezamăgiți de imposibilitatea de a pune în practică ceea ce au învățat, poate o diplomă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere atenție în deplasări și călătorii.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să aibă mare grijă la acte, hârtii și documente care le atestă un statut, mai ales dacă se află în plin proces de partaj, de obținere a unei moșteniri, etc… Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce multe tensiuni și discuții distorsionate pe teme patrimoniale sau financiare.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de adevărate conflicte în cuplu, acuze, reproșuri, iar relațiile cu partenerul de viață pot ajunge foarte ușor la violență fizică și verbală. De evitat orice motiv de contradicție. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că se poate ajunge la invocarea unor terțe persoane pentru restabilirea calmului în cuplu.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se poate să aibă parte de unele probleme de sănătate cauzate de stres, stări de nervozitate și irascibilitate, acțiuni impulsive și negândite, chiar violente. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să facă tot posibilul să se relaxeze, să iasă din tumultul cotidian și să se detașeze de stres și muncă. Plimbările în natură, pe malul apei pot fi detensionante.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de momente tensionate în cuplu și se pot arunca cu ușurință cuvinte grele, acuze, reproșuri care pot deteriora relația. Unii nativi pot fi autoritari și drastici cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că trebuie să evite activitățile care presupun un grad (chiar și minim) de risc. Posibile accidentări.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se pot enerva la culme din cauza părinților sau din cauza unor obligații de familie pe care trebuie să le onoreze sau poate din cauza unor actvități casnice pe care nu le pot îndeplini așa cum își doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează asupra unor accidentări care pot avea loc în locuință.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să fie foarte atenți la limbaj, la modul în care comunică și își transmit ideile pentru că pot exagera și pot fi destul de conflictuali, ducând totul la extrem. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot fi aroganți, nepoliticoși, nervoși și pot ataca prin cuvinte dure.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să piardă bani astăzi, să fie furați, păcăliți, mințiți sau înșelați într-o acțiune care implică o parte financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să facă tot efortul posibil pentru a evita să ia decizii cu impact financiar major astăzi și mâine. Posibile reproșuri (în cuplu sau din partea unui asociat) legate de modul în care și-au administrat finanțele.