Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 iulie 2020. Scorpionii au noroc în dragoste

Publicat: 08/07/2020 | 20:59
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 iulie 2020. Scorpionii au noroc în dragoste

Horoscopul zilei de 9 iulie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 iulie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 iulie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion au parte de o zi favorabilă planului sentimental și pot avea mare noroc în dragoste, dacă-și propun ceva.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia să se odihnească, să se relaxeze, să se detașeze de stres și agitație. Posibil ca unii nativi deja să-și facă planuri de vacanță sau să fie în drum spre o destinație. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia să se dedice mai mult activităților care le fac plăcere și le aduc calm, liniște psihică.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de dialoguri plăcute, utile cu prietenii și pot rezona foarte bine cu aceștia, însă dacă cineva nu va fi de acord cu ei s-ar putea să treacă prin frământări și nemulțumiri interioare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce situații în care vor trebui fie să tacă și să se conformeze cu ceva ce este dincolo de ideologia lor, de credințele și convingerile lor.

Citește și: Cum arată, de fapt, constelațiile zodiacale și ce stele importante cuprind acestea

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au mari șanse să atragă de partea lor un auditoriu, un grup de persoane cu care empatizează la nivel ideologic. Nativii se pot face remarcați prin felul de a vorbi, de a se purta, prin atitudine și prezență. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce dialoguri plăcute cu prietenii, stimulante și constructive.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de o zi în care trebuie să depună eforturi pentru a se simți bine, pentru a fi pe placul celorlalți, pentru a intra în grațiile cuiva sau pentru a respecta un program, fie el și de distracție. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o stare de moleșeală, delăsare, lipsă de chef.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să primească o sumă de bani, un beneficiu material, poate chiar și un cadou din partea cuiva horoaprhoroopiat. În unele cazuri, o datorie mai veche le poate fi returnată. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să se folosească de un talent pe care-l au pentru a obține ceva ce-și doresc. Azi va funcționa!

S-ar putea să îți placă și: Horoscopul relațiilor aflate în impas. Ce spune, de fapt, acesta în 2020

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au șansa să reglementeze azi o situație partenerială, să reabiliteze un contract de colaborare sau un aspect legat de afacerile, proiectele lor personale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a se împăca cu persoana iubită, de a petrece timp plăcut alături de partener.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță reușesc să se reechilibreze psihic foarte bine și să evite excesele sau orice altă activitate care le-ar prejudicia sănătatea sau le-ar pune în pericol starea de spirit. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că la locul de muncă, în relațiile cu colegii, pot apărea unele disensiuni.

Nu rata: Zodiac Chinezesc pentru luna iunie 2020. Cele 3 zodii pentru care urmează o vară de vis

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au paret de o zi foarte bună în plan sentimental. Nativii petrec clipe frumoase, relaxante cu persoana iubită, au ocazia de a se înțelege, de a ajunge la un sens comun. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce celor care sunt părinți ocazia de a empatiza foarte bine cu copiii și ar putea profita de contextul astrologic pentru a se apropia de cei dragi.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător preferă să tacă, să se îndepărteze de un conflict familial care i-ar putea enerva și scoate de pe traiectorie. Nativii nu vor riposta, nu vor reacționa la acuze și critici. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a lua o decizie legată de locuință, poate chiar care vizează schimbarea domiciliului.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au șansa de a negocia un contract favorabil lor sau de a pune cap la cap unele idei pentru a se apropia de un rezultat. În unele cazuri este vorba de o foarte bună comunicare cu cei din jur, productivă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să planifice o escapadă sau să plece într-o scurtă călătorie, deplasare.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au șansa azi să rezolve un context financiar, să plătească niște facturi, să găsească niște idei pentru a onora o promisiune materială făcută. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a-și pune în valoare talentele financiare, așa că trebuie să profite din plin pentru că vor avea parte de beneficii.

Horoscop zilnic Pești

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Pești vor fi foarte dornici de relaxare și liniște, dornici să stea cu ei înșiși sau în preajma oamenilor dragi sau cu care se simt bine, în largul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce un interes aparte pentru activități culturale, spirituale, artistice.