Iggy Azalea a pozat complet goală! Internauții au luat-o razna

Publicat: 13/06/2018 | 18:01

Iggy Azalea a pozat complet goală! Cântăreața a stârnit valuri de comentarii… pozitive la adresa ei în spațiul virtual. (Console si accesorii gaming)

Iggy Azalea a renunțat la inhibiții, dar și la haine. Artista s-a dezbrăcat complet! Ce-i drept, pentru o cauză însă… internauții au luat-o razna când au văzut pozele cu Iggy Azalea. Cântăreața a fost aleasă să facă reclamă la încălțăminte însă… nimeni nu s-a putut uita la sandale când a văzut-o goală pe Iggy. (CITEȘTE ȘI: DUPA CE SI-A PUS SILICOANE DANSEAZA NUMAI IN LENJERIE INTIMA. CUM ARATA IGGY AZALEA IN CEL MAI NOU VIDEOCLIP)

Iggy Azalea a pozat complet goală

Internauții au luat-o razna!

Artista a publicat două fotografii incendiare și i-a lăsat mască pe toți fanii săi. Imaginile au strâns, în mai puțin de 24 de ore, mai bine de jumătate de milion de aprecieri din partea admiratorilor virtuali. Ce-i drept, Iggy a trecut și pragul medicilor esteticieni pentru a avea un bust generos și un posterior bombat cu care, de altfel,  se mândrește acum în toate pictorialele. Însă… ce-i al ei, e al ei! Artista arată demențial și poata stârni invidia oricui. (Cele mai bune oferte laptopuri)

 

Citește și...