Scenariul halucinant al unui fost politician: “Îi dau interval lui Mircea Badea, dacă e bărbat… Vreau să-l mușc de beregată!”

Publicat: 24/05/2020 | 19:00

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă declarații halucinante ale unui fost politician, plecat de un an și jumătate la muncă în Anglia! În vizorul său a intrat chiar Mircea Badea, cunoscutul realizator al emisiunii ”În gura presei”, de pe Antena 3. Nici mai mult, nici mai puțin, Păduraru îi dă „interval” vedetei TV, iar noi avem detaliile, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: FOSTUL POLITICIAN A PLECAT ÎN ANGLIA LA MUNCĂ, PE ȘANTIER! ”SACRIFICIUL MERGE PÂNĂ LA…!”)

Adrian Păduraru a activat în politică vreme de opt ani, înainte de a-și lua catrafusele pentru o experiență inedită în Anglia, la Londra. Fostul membru al PDL, filiala Bacău, a lăsat totul în urmă acum un an și jumătate, când și-a luat copilul și a plecat la muncă brută pe tărâm britanic. Și-a amintit, între alte discuții, despre un episod aparte, când a venit la București nu numai pentru niște alegeri din cadrul partidului, ci pentru… a-l bate pe Mircea Badea!

Adrian Păduraru spune că a vrut să-l bată pe Mircea Badea la un congres al partidului din care făcea parte

”Nu mai știu exact, cred că era acum 6-7 ani… Știu că urmau alegerile pentru șefia PDL, între Vasile Blaga, Elena Udrea și Monica Macovei, iar eu am venit la București, fiind delegat al partidului, filiala Bacău. Era înainte ca PDL să fuzioneze cu PNL. L-am căutat atunci pe Mircea Badea să-i dau o corecție, să-l mușc de beregată, de nas, să nu mai vorbească aiurea, așa, despre toți. L-am căutat printre reporterii veniți acolo, chiar am întrebat o fată de la Antenă unde este, dacă a venit și Badea. Camera nu era pe mine, așa că am putut să-i spun de ce-l caut. Și, oricum, nu îmi era frică! Ce să-mi facă?”, a povestit, râzând pe alocuri în hohote, Adrian Păduraru. Numai că nu i-a trecut! ”Uite, îi dau interval acum, dacă e bărbat! Și vreau să-l mușc și de beregată, cum îmi propusesem atunci. Nu l-am uitat pe Mircea Badea”, a revenit fostul politician.

Motivele pentru care ar vrea să-l bată pe Mircea  Badea

Păduraru a explicat, pentru CANCAN.RO, motivele unei asemenea decizii curajoase, cunoscut fiind faptul că Mircea Badea este un practicant al artelor marțiale. ”Aroganțele lui m-au scos, și încă mă scot, din sărite. Chiar dacă sunt și lucruri adevărate pe care le spune, nu poți să jignești în așa hal”, a declarat Păduraru. Își ia o marjă de precauție, pentru că a îmbătrânit, și-l aruncă în luptă chiar pe fiul său fotbalist, dar care  a cochetat cu artele marțiale.

Pentru a-și întări afirmațiile, a trimis un video în care băiatul lui lovește sacul de box. ”Dacă nu-l bat eu, că m-am moșnegit, o poate face fiul meu… Te așteaptă tineretul, Mircea Badea”, a încheiat Adrian Păduraru.

Mircea Badea, „răpus” în ring în 5 secunde

La începutul lui februarie 2019, Mircea Badea și luptătorul profesionist de kickboxing, Teodor ”Tedi” Emi, au intrat în ring, într-un meci revanșă pentru realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3. În urmă cu cinci ani, cei doi se duelau, tot în ring, iar învingător ieșea Emi, prin abandonul lui Badea.

(VEZI AICI: MIRCEA BADEA A RĂBUFNIT DUPĂ CE MIHAI BENDEAC A DEZVĂLUIT CĂ ARE CORONAVIRUS: ”O STRATEGIE DE SUCCES PENTRU A REDEVENI RELEVANT SI VIZIBIL”)

Revanșa a durat doar cinci secunde. Teodor ”Tedi” Emi s-a dus direct către Mircea Badea, după ce arbitrul a anunțat începerea luptei, l-a lovit cu pumnul, apoi i-a aplicat un genunchi în bărbie. Vedeta Antenei s-a prăbușit și a rămas inertă câteva secunde, iar medicii au intervenit rapid.

Mircea Badea avea să facă și primele comentarii despre lupta în care nu a contat. ”Să spui despre ăsta că e motociclist, când vezi cu ce se ocupă și ce carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist de la Steaua este automobilist pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur, nu sunt fricos! N-am fost și nu voi fi niciodată. Altfel, totul e OK. Ne vedem mâine, la emisiune. Să spui că am fost leșinat minute bune este fake news. Nu te lasă doctorul să te ridici până nu-ți face teste”, a postat Mircea Badea pe Facebook.

De unde a plecat scandalul Badea – ”Tedi”

Disputa dintre cei doi s-a declanșat atunci când Mircea Badea a început să-și realizeze emisiunea în fața sediului, în urma deciziei de evacuare a clădirii după ce, în urma deciziei din dosarul ICA, statul urma să recupereze 60 de milioane de euro.

(NU RATA: MIRCEA BADEA ÎL FACE PRAF PE NICOLAE GUȚĂ: „ȘI-A TATUAT NUMELE PE FRUNTE PENTRU CĂ..” CONTINUAREA ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE)

Teodor ”Tedi” Emi, pasionat de motociclete, a turat motorul de mai multe ori în seri consecutive chiar în dreptul locului unde Badea își făcea emisiunea, iar prezentatorul, deranjat, l-a jignit. Cei doi au discutat apoi față în față, în prezența multor martori, ”Tedi” l-a provocat la luptă în ring, iar Mircea Badea a acceptat pe loc.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...