Ilie Năstase A MINȚIT! „Nu se poate să ai 2500 de femei în pat”!

Autor: Sabin P.
Publicat: 15/02/2020 | 08:47
Ilie Năstase A MINȚIT! „Nu se poate să ai 2500 de femei în pat”!

Legenda conform căreia Ilie Năstase s-a iubit cu 2500 de femei e una falsă, a lămurit-o fostul tenismen. Năstase, 73 de ani, a acceptat să facă o serie de dezvăluiri la Gazeta Sporturilor, în cadrul emisiunii lui Ovidiu Ioanițoaia, „Prietenii lui Ovidiu”.

Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România!

“O englezoaică mi-a scris cartea. Era documentată pe sport, ea i-a scris-o și lui David Beckham. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan club. N-aveam timp să fac prostii atunci. Eram prin turnee… Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore. În ultima seară, am luat o sticlă de vin roșu. Și îi zic: «Hai să fiu sincer cu ține! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400… Dar uite, acum mă confesez! Mi-a fost rușine de ține, dar am băut paharul ăsta de vin și îți recunosc că am avut 2.500 de femei». «Asta am așteptat de la tine!», mi-a zis. Și-așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum. Doar nu puteam să le număr și să le trec în computer”, a dezvăluit Ilie Năstase, pentru Gazeta Sporturilor.

Ilie Năstase a devenit primul lider mondial al ierarhiei ATP

Ilie Năstase a fost cunoscut ca un adevărat „casanova”, ce a fost căsătorit de 5 ori. Ultima soție, Ioana Simion, l-a cucerit pe „Nasty” încă din primul moment în care a văzut-o. „Era cam la 10 metri de mine. Încă n-o vedeam bine, dar se mișca bine (…) Când s-a întors la masă, am chemat chelnerul și i-am zis: te rog frumos, pot să-i trimit o băutură domnișoarei de acolo? La care fata mea, care are 13 ani, îmi spune: nu se face așa ceva, pe mine mă duci acasă! Am rămas blocat. Am lăsat-o să plece. Am mai chemat o dată chelnerul. A spus că ea nu bea alcool, dar a ridicat paharul. În următorul minut, m-am dus la masă cu tupeu! Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?” a povestit Năstase.

Citește și...