Ilie Năstase, din nou în război cu Poliția. “Acești milițieni nu au educație. De ce nu se duc când se bat clanurile?” Ce l-a indignat pe fostul lider ATP

Publicat: 23/05/2020 | 11:34

Ilie Năstase i-a pus la punct pe polițiștii care au intervenit pentru a aplana scandalul izbucnit în urmă cu doar câteva zile în fața unui hypermarket din cartierul Rahova. Fostul lider ATP susține că oamenii legii habar nu au să-și facă meseria și că s-au obișnuit să facă abuzuri, nefiind trași ulterior la răspundere.

VEZI AICI: MIRCEA BADEA, REACȚIE DUPĂ SCANDALUL TERMOSCANĂRII IZBUCNIT LA UN MAGAZIN DIN BUCUREȘTI. “NIMENI NU A OBSERVAT ASTA!” PE CINE PUNE LA ZID JURNALISTUL

Aceşti miliţieni, care după 1989 au fost transformaţi în poliţişti, nu ştiu să se comporte. Dacă ai legea în mână, să o foloseşti frumos. Dar ei nu au educaţie. Nu Marcel Vela e de vină. Poliţiştii nu au educaţie. Ce am văzut la TV m-a indignat„, a spus Ilie Năstase, potrivit romaniatv.net.

Ilie Năstase, oripilat de reacția Poliției

Recent, un bărbat a fost încătușat după ce s-a opus vehement termoscanării și a insistat să intre în hypermarket. Imaginile l-au oripilat pe Ilie Năstase, mai ales că, în opinia lui, oamenii legii au salarii și pensii foarte mari.

Eu am 1.400 de lei pensie. Ei au pensii mari, au salarii mari. Şi aţi văzut cum se comportă? Am văzut că i-au spart capul. Adică dacă refuzăm să ni se ia temperatura trebuie să fim bătuţi? Unul din ei i-a dat cu piciorul în cap. A venit un cetăţean şi i-a dat şi lui. Peste tot este la fel…. De ce nu se duc când se bat clanurile? În majoritatea cazurilor, miliţia e de partea lor„, a mai spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase
Ilie Năstase, pe biciletă după ce a fost lăsat de poliție fără permis de conducere

VEZI AICI: DECLARAȚIA ȘOCANTĂ A UNUI POLIȚIST: „ILIE NĂSTASE ERA APROAPE DE COMĂ

Ilie Năstase, la rândul lui încătușat

În urmă cu aproximativ doi ani, câțiva agenți ai Poliției Rutiere l-au prins pe Ilie Năstase băut la volan și l-au dus la secție încătușat, deoarece fostul sportiv a refuzat recoltarea probelor biologice.

NU RATA: CE ȘI-A PROPUS ILIE NĂSTASE DUPĂ CE A FOST PRINS BĂUT LA VOLAN

La câteva ore după ce i s-a interzis dreptul de a conduce, legenda vie a tenisului românesc s-a urcat pe scuter și a fost, din nou, prins în fapt de oamenii legii, care l-au acuzat de conducerea fără drept a vehiculului. Ulterior, Nasy a devenit un aprig “dușman” al polițiștilor români, care fac abuzuri.

Citește și...