Ilie Năstase și Ioana Simion, părinți de fetiță?! “Dacă tot îmi zice că mă iubește așa mult, atunci…”

Publicat: 05/07/2020 | 10:45

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cununat religios, iar acum se bucură împreună de viață. Își doresc chiar și un copil împreună, mai exact o fetiță. În aceste condiții, este clar, lucrurile între ei merg perfect, din moment ce iau în calcul să devină părinți.

VEZI AICI: ILIE NĂSTASE URMA SĂ PLECE ÎN LUNA DE MIERE, DAR… “MOMENTAN NU PUTEM IEȘI DIN…”

În urmă cu mai multe săptămâni, Ioana Simion a depus actele de divorț, declarându-se nemulțumită de mariajul cu Ilie Năstase. Cei doi au surprins, însă, în luna iunie când s-au cununat religios, nașii fiind Ciprian Marica și iubita lui, Ioana.

Ulterior, cuplul a mărturisit că și-ar dori o fetiță. De precizat că ambii au copii, dar din relațiile anterioare, Ioana Simion fiind chiar bunică.

Acum poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult. Mai ales că tot îmi zice de când ne-am cunoscut că își dorește o fetiță, pentru că deja are un băiat”, a declarat soția lui Ilie Năstase.

(VEZI AICI: ILIE NĂSTASE ȘI SOȚIA FAC BĂI DE SOARE PE DOROBANȚI)

Noi venim din două lumi diferite. Eu am fost învăţată să trăiesc într-un anume fel, Ilie în alt fel. Am fost o femeie statornică, care a dus o căsnicie 22 de ani. Mi-am respectat foarte mult fostul soţ, deci am trăit frumos şi curat. Acum am intrat într-o lume în care nu prea mă regăsesc. Încerc, dar parcă nu sunt eu. Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă”, a mărturisit Ioana Simion potrivit playtech.ro.

Cum a cunoscut-o pe Ioana

Îmi dăduse numărul şi am întrebat-o din nou să văd dacă e acelaşi. Am vorbit la telefon. Trebuia să plec într-o vacanţă singur, în Italia, am întrebat-o dacă ar vrea să meargă cu mine şi a acceptat. Am stat vreo opt zile. A fost prima dată când ne-am cunoscut mai bine. Suntem pe aceeaşi linie. A venit exact când aveam nevoie de o persoană aşa. Bine că s-a întâmplat şi acum suntem bine. E bine că fetele mele chiar o iubesc pe Ioana”, a povestit Ilie Năstase.