Imagini cu apartamentul groazei! Aici a fost ucisă actrița Anastasia Cecati

Publicat: 20/02/2018 | 14:20

Crima din Chișinău a avut loc într-un imobil din cartierul Telecentru. Viața actriței Anastasia Cecati a fost curmată de tatăl copilului ei, la doar trei săptămâni după ce a devenit mamă. El și-ar fi părăsit prima soție pentru ea, dar relația lor s-a degradat treptat. Ea se stabilise deja în Dubai, acolo unde se bucura de o carieră înfloritoare. S-a întors la Chișinău când născut și nu și-a putut imagina ce avea s-o aștepte. Bărbatul ei a ucis-o chiar în apartamentul său, de față cu copilul lor. 

Potrivit vecinilor, între cei doi s-a iscat un conflict iar bărbatul, un dentist de 35 de ani, a înjunghiat-o pe Anastasia Cecati în zona gâtului. Actrița a fost descoperită de oamenii legii într-o baltă de sânge, iar în camera alăturată au găsit bebelușul de numai trei săptămâni. După ce a ucis-o pe Anastasia Cecati, bărbatul s-a aruncat de la etajul al 7-lea al cădirii în care a comis crima. La două zile după tragedia, publika.md a publicat imagini cu apartamentul groazei. (CITEȘTE ȘI Motivul cutremurător pentru care Anastasia Cecati a fost ucisă! Ce s-a aflat despre bărbat)

Vecinii au auzit țipete din apartamentul Anastasiei Cecati

„Bărbatul mai avea și altă familie la întreținere iar astăzi a venit la respectiva familie. Aceștia ar fi avut discuții contradictorii și s-ar fi certat şi bărbatul i-ar fi aplicat o lovitură cu cuţitul în jurul gâtului”, a spus Vlad Burac, șeful serviciului de presă al IGP. (NU RATA Au apărut primele imagini cu bărbatul care a ucis-o pe Anastasia Cecati)

Vecinii nu îi cunoșteau foarte bine pe cei doi, însă au auzit țipete în seara fatidică de duminică. „Aseară (sâmbătă 17 februarie) a fost foarte gălăgios, au fost ceva certuri în casă și astăzi (duminică, 19 februarie – ziua crimei n.r) au fost certuri tot la amiază”, a povestit o vecină, potrivit sursei citate. „Așa îl vedeam când intram în bloc, când ieșeam. Vreo câteva ori așa”, au mai spus martorii.  (VEZI AICI Ultima imagine postată de Anastasia Cecati, înainte de a fi ucisă de concubin)

Citește și...