Imagini cutremurătoare la mormântul „Regelui lumii interlope”. Văduva a apărut îndurerată la cimitir și…

Publicat: 07/04/2019 | 22:15

La trei ani de la moartea vestitului Fane Spoitoru, durerea din sufletele apropiaților săi nu s-a micșorat. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Elena Ion, văduva interlopului, a organizat, weekendul trecut, parastasul de trei ani al controversatului afacerist. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cutremurătoare. (CITEȘTE ȘI: SEXY-URLAȚI A RUPT TĂCEREA ÎN INSTANȚĂ. ÎL ACUZĂ PE FOTBALISTUL-KARATEKA DE VIOLENȚE GRAVE)

Sâmbătă, la Cimitirul Bellu din Capitală, Elena Ion, văduva celui ce a fost supranumit „Regele lumii interlope” din România, a organizat parastasul de trei ani al controversatului om de afaceri Fane Spoitoru. (NU RATA, AICI: ZĂVO E ACUZATĂ CĂ ȘI-A ABANDONAT BUNICA ÎN AZIL, IAR NOI AM AFLAT AMĂNUNTE DE ULTIMĂ ORĂ!)

După slujbă, văduva a împărțit pachete în cimitir

În jurul orei 10.00, prietenii și rudele răposatului au luat parte la ceremonia religioasă care a avut loc la locul de veci al lui Fane Spoitoru. Printre cei care au fost de față la ceremonia sobră s-au numărat și  Migdale, fratele interlopului, dar și nepoata acestuia, Izabela. Conform tradiției, la finalul slujbei de pomenire, Elena Ion, văduva lui Fane Spoitoru, a împărțit oamenilor din cimitir mai multe pachete cu bucate de post.  (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

Elena Ion, văduva lui Fane Spoitoru, a organizat parastasul de trei ani al temutului interlop

Pomană tradițională, la terenul de fotbal din Pantelimon

După ce s-au recules la locul în care afaceristul își doarme somnul veșnic, Elena Ion și rudele care au luat parte la ceremonia din Cimitirul Bellu s-au îndreptat spre terenul de fotbal din Pantelimon, pe care Fane Spoitoru l-a construit pe vremea când trăia și unde rudele au organizat o masă de pomenire.

Migdale, fratele lui Fane Spoitoru, vizibil îndurerat la mormântul interlopului

Imediat ce rudele lui Fane Spoitoru au ajuns în zona Pantelimon, mai multe persoane au scos din portbagajul unei mașini mai multe sacoșe, dar și câteva sticle de apă și vin. Din câte se pare, văduva interlopului a dorit ca masa de pomenire în memoria soțului ei să fie organizată cu produse tradiționale românești. (NU RATA, AICI: MONICA TATOIU A ”COCOȘAT” UN CĂRUCIOR DE CUMPĂRĂTURI CU O CISTERNĂ DE VIN!)

Fane Spoitoru a murit în Israel

Fane Spoitoru a murit pe 7 aprilie 2016, într-un spital din Israel, în urma unei comoţii cerebrale. Pe numele său adevărat Ion Titişor, fostul lider al lumii interlope a mai avut probleme grave de sănătate.

Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, de acelaşi medic care i-a salvat viaţa şi în anii ’90, când a fost împuşcat de poliţistul Nelu Florea, plutonierul căruia Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie ninja. (NU RATA, AICI: CUM AM FOTOGRAFIAT-O PE VĂDUVA LUI FANE SPOITORU LA MORMÂNTUL INTERLOPULUI)

Elena Ion a organizat parastasul de trei ani al soțului său

Ce îi reproşează copiii lui Fane Spoitoru mamei lor vitrege

Văduva lui Fane Spoitoru a intrat în conflict cu fiica ei vitregă la puţin timp după decesul bărbatului. Elena a fost acuzată că nu a păstrat un an de doliu, refăcându-şi viaţa repede, cu un bărbat, în Israel. Mai mult, Claudia, sora ei mai mare şi fratele Fane Jr. au cerut ca mare parte din averea rămasă de la Fane Spoitoru să le revină. (NU RATA, AICI: VĂDUVA CELEBRULUI FANE SPOITORU RUPE TĂCEREA! CUM A PIERDUT VILA FAMILIEI: ”AM LĂSAT CASA SEMN!”)

Numai că succesiunea, care părea o simplă formalitate, s-a tot lungit. Claudia a acuzat-o pe văduvă că se împotriveşte succesiunii. Mai mult, că averea lui Fane s-ar duce pe datorii. ”Legal, noi, copiii, trebuie să luăm 37% din averea tatălui meu. Ea are o datorie de trei miliarde de lei către ANAF şi dacă vrem să facem succesiunea, datoria trebuie plătită”, spunea Claudia, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...