Monica Tatoiu a ”cocoșat” un cărucior de cumpărături cu o cisternă de vin!

Publicat: 06/04/2019 | 22:23

Una dintre cele mai de succes femei din România a făcut senzație într-un supermarket din Capitală. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) Monica Tatoiu a ”cocoșat” un cărucior de cumpărături cu o „cisternă” de vin. Celebra doamnă și-a făcut “provizii” ca pentru sfârșitul lumii. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: NOUL IUBIT MILIONAR AL MĂDĂLINEI GHENEA ARE ”RĂDĂCINI” ÎN ROMÂNIA ȘI A FOST ARESTAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Monica Tatoiu într-un cunoscut supermarket din București, la cumpărături. (NU RATA, AICI: IMAGINI EXCLUSIVE CU VICTOR PONTA, ÎN PELERINAJ PE MUNTELE ATHOS)

Îmbrăcată lejer, dar cu mult bun gust, așa cum, de altfel, ne-a obișnuit, renumita afaceristă a ”descins”, împreună cu șoferul, în magazinul situat în nordul Capitalei. Înarmată cu multă răbdare, Monica Tatoiu a luat la puricat rafturile cu produse. După ce a umplut un coș de cumpărături cu mai multe alimente, celebra doamnă s-a îndreptat spre raionul de vinuri. După ce a analizat cu mare atenție etichetele, Monica Tatoiu a cerut ajutorul unui specialist, pentru a lua cea mai bună decizie. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

Monica Tatoiu a analizat oferta cu maximă atenție

După câteva minute de schimburi de păreri, nonconformista afaceristă a umplut un cărucior de cumpărături cu diferite sticle de vin, pe care le-a așezat în mai multe cutii. Din câte se pare, fosta profesoară de matematică s-a pregătit temeinic pentru o petrecere alături de cei dragi. (NU RATA, AICI: FOSTA SOȚIE A CUNOSCUTULUI FOTBALIST DE ”NAȚIONALĂ” A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ)

Monica Tatoiu își umple căruciorul cu prețioasele licori

A făcut avere din comercializarea produselor cosmetice!

Monica Tatoiu este o femeie de succes, care și-a clădit o carieră și a muncit pe brânci pentru tot ceea ce are. Iar pensia pe care o primește este pe măsura muncii sale. Monica Tatoiu a făcut avere din comercializarea produselor cosmetice, la sfârșitul anilor ’90 – începutul anilor 2000, apoi s-a gândit că este momentul să se implice în politică. Iar toată lumea întrebat de-a lungul timpului ce pensie are Monica Tatoiu. Ei bine, răspunsul a venit chiar de la ea! (NU RATA, AICI: ANTRENORUL ”NAȚIONALEI”, DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE DESPRE NATURALIZĂRILE LUI MONTINI, BOLI SAU OMRANI)

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu, la o emisiune TV.

 Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...