Imagini de senzație. Soția lui Cristian Pulhac a bulversat plaja cu trupul ei!

Publicat: 10/08/2018 | 14:01

Cristian Pulhac este liber de contract, după ce a încheiat socotelile cu Academica Clinceni, echipă din Liga 2, așa că are timp să petreacă… (Cele mai bune oferte laptopuri) Iar cum meteorologii au anunțat vreme perfectă pe litoral, nici nu i-a fost greu fostului internațional român să aleagă. Alături de soția lui, Raluca, fotbalistul de 33 de ani a dat o fugă la Mamaia, pentru câteva zile de plajă. Consoarta fundașului care s-a făcut remarcat la Dinamo a bulversat plaja cu trupul ei, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imaginile demențiale.

Cristian Pulhac a făcut spectacol la Dinamo, la scurt timp după ce s-a transferat de la Poli Iași, astfel că a ajuns să acopere banda dreaptă chiar și la națională. (Promotiile zilei la monitoareA fost atunci o soluție viabilă, doar că fotbalistul a oscilat în evoluții și a dispărut din ”peisaj”. Numai trei selecții a bifat sub tricolor, însă s-a remarcat spectaculos pe tărâm monden. El și ”Prințul” Cristea au scris istorie în paginile mondene, alături de cuceririle celebre pe care le făceau.

(CITEȘTE ȘI: FILMĂRI EXCLUSIVE CU ARȚĂGOȘII ARLAUSKIS & OMRANI)

Timpul s-a scurs, Pulhac s-a “cumințit” și nu a mai apărut în știrile de senzație. Ajuns la 33 de ani, jucătorul este liber de contract, după experiența de la Academica Clinceni, și își caută echipă pentru anii de jucător profesionist pe care-i mai are înainte.

Raluca îi face viața roz

Pe plan sentimental, Pulhac e perfect! Are o soție de milioane, care îl face să vadă viața în roz. Și alături de ea petrece clipe de neuitat oriunde. Zilele acestea, cei doi au fost la mare, în exclusivista stațiune Mamaia. Acolo, Raluca a făcut spectacol, cu trupul ei perfect. A purtat un costum de baie ”leopard”, întreg, care îi venea ca turnat. Odată ajunși pe plajă, cei doi nu au uitat de spray-ul de protecție, pe care l-au pulverizat ajutându-se reciproc. Fotbalistul a făcut primul mișcarea.

(VEZI ȘI: MIHĂIȚĂ PLEȘAN S-A RETRAS ÎNTR-O CHILIE DE PE MUNTELE ATHOS!)

A dat-o cu spray pe spate pe Raluca, apoi a început să o maseze. Drept mulțumire, soția l-a sărutat drăgăstos, sub privirile turiștilor din jur. Rolurile s-au inversat, după câteva minute. Ea l-a masat ușor, cu grijă, după care cei doi s-au îmbrățișat. Au făcut o baie, apoi s-au lungit pe șezlonguri, să-i prindă bine soarele de litoral.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...