Imagini fabuloase cu Nuțu Cămătaru! Interlopul a revenit la vechea pasiune și…

Publicat: 17/08/2020 | 11:05
Imagini fabuloase cu Nuțu Cămătaru! Interlopul a revenit la vechea pasiune și…

Nuțu Cămătaru stă depate, acum, de scandalurile din lumea interlopă. De curând, Emi Pian a fost ucis cu o loviură de cuțit, apoi a fost înmormântat precum un lider de clan, cu sute de interlopi veniți să-i aducă un ultim omagiu. Nuțu a revenit, în tot acest timp, la vechea pasiune: caii.

CITEȘTE ȘI: SALAM & REGINA + NUȚU & BRAZILIANCA AU UITAT DE DISTANȚARE LA PLAJĂ ȘI…

Vestitul interlop din Capitală a fost filmat când dresează o frumusețe de cal alb, pe care îl mângâie, recompensându-l astfel pentru că învață foarte repede cerințele stăpânului său. Este cunoscut faptul că lui Nuțu Cămătaru îi sunt dragi animalele, de altfel, în urmă cu aproximaativ zece ani, la ferma lui au fost găsiți doi urşi, patru lei, doi cerbi carpatini, 20 de câini de rasă, 30 de cai de rasă, dintre care unii sunt pursânge olandezi, precum şi mai multe păsări exotice. Totul s-a întâmplat în urma unor percheziții făcute de oamenii legii.

VEZI AICI FILMULEȚUL

Nuțu Cămătaru, recital pe o plajă din Mamaia

Nuțu Cămătaru a ales și el litoralul, în urmă cu o lună, pentru a se destinde așa cum trebuie, după o perioadă în care românii au ieșit din case doar pe baza unei declarații. Imaginile de atunci au fost savuroase, fiind prezentate de CANCAN.RO (Vezi AICI detalii).

Vasile Balint, supranumit Sile Cămătaru, a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, deşi, în primă instanţă, pedeapsa lui fusese de şapte ani. Fratele său, Nuţu, a primit cinci ani și 11 luni cu executare. În acelaşi dosar, Mario Nuţu Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a primit doi ani de închisoare cu suspendare. Şeful clanului Sportivilor a fost condamnat, la rândul lui, la nouă ani de închisoare.

NU RATA: POVESTEA LUI RICĂ, BODYGUARDUL CĂRUIA ”MBAPPE” COMAN I-A DEDICAT GOLUL ÎMPOTRIVA LUI DINAMO. ERA DUȘMANUL FAMILIEI LUI NUȚU CĂMĂTARU ȘI…

Nuţu şi Sile Cămătaru, precum şi liderul clanului „Sportivilor”, Radu Cristian Roşca, au fost trimişi în judecată în iulie 2013, alături de alţi 51 de interlopi, pentru săvârşirea de infracţiuni cu violenţă. În luna martie a anului 2019, Nuțu Cămătaru a ieșit de după gratii, eliberat condiționat, după ce a executat aproape o treime din pedeapsa de 5 ani și 11 luni, primită într-un dosar de șantaj și tâlhărie.