Povestea lui Rică, bodyguardul căruia ”Mbappe” Coman i-a dedicat golul împotriva lui Dinamo. Era dușmanul familiei lui Nuțu Cămătaru și…

Autor: A.N.
Publicat: 07/10/2019 | 23:29

Chiar înainte de eternul derby FCSB – Dinamo, unul dintre cei mai înfocați fani ai vicecampioanei României s-a stins din viață. În memoria suporterului răpus de o boală incurabilă, jucătorii formației roș-albastre au purtat tricouri și banderole negre înaintea meciului cu formația din Ștefan cel Mare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, povestea lui Rică, bodyguardul căruia ”Mbappe” Coman i-a dedicat golul împotriva ”câinilor roșii”. (CITEȘTE ȘI: MULTIMILIONARUL IRAKIAN MERGE PRIN BUCUREȘTI ”SUB ACOPERIRE”)

D.A.S .(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a aflat detalii incredibile din povestea de viață a suporterului FCSB care s-a stins, răpus de o boală cruntă, înainte de derby-ul cu Dinamo și căruia ”Mbappe” Coman i-a dedicat golul de pe Arena Națională. (NU RATA: CELE MAI NOI IMAGINI CU IUBITA LUI PIȚURCĂ JR. ÎNSĂRCINATĂ ÎN ULTIMA LUNĂ)

Dușmanul familiei lui Nuțu Cămătaru

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, fanul vicecampioanei, Rică Chiorul, așa cum era cunoscut între apropiați, a fost unul dintre cei mai vestiți bodyguarzi din cluburile de fițe din București. Născut și crescut în Colentina, Rică s-a impus într-un timp extrem de scurt în lumea interlopă și din această cauză era dușmanul familiei lui Nuțu Cămătaru.

Sursele citate au mai susținut că bodyguardul căruia ”Mbappe” Coman i-a dedicat golul împotriva lui Dinamo l-ar fi ținut permanent în tensiune pe ginerele Cămătarilor. Mai mult decât atât, apropiații fanului formației roș-albastre spun că acesta ar fi fost un consumator înrăit de anabolizante, ceea ce i-ar fi cauzat grave probleme de sănătate. (NU RATA: LA 46 DE ANI, VIORICA DE LA CLEJANI S-A TRANSFORMAT ÎNCÂT N-O MAI RECUNOȘTI DUPĂ OPERAȚIILE DE ÎNTINERIRE!)

”Inițial, a avut probleme cu pancreasul, după care boala s-a extins la colon și mai apoi în tot corpul”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul lui Rică.

Rică, bodyguardul căruia ”Mbappe” Coman i-a dedicat golul împotriva lui Dinamo

Șeful grupării „Insurgenții” de la Peluza Nord

Cunoscut de către toți suporterii roș-albaștri drept „Rică”, Petre Aurel era șeful grupării „Insurgenții” de la Peluza Nord Steaua. El a fost diagnosticat cu o boală cumplită, cancer la colon, în anul 2017, iar suporterii au demarat o campanie de ajutorare a sa.

Coman i-a dedicat golul împotriva lui Dinamo suporterului care a pierdut lupta cu o boală cruntă

Aceștia au strâns bani pentru ca Rică să se opereze în Turcia. Și jucătorii formației patronate de Gigi Becali s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe Rică, ei vânzându-și la licitație tricouri și donând toate sumele strânse pentru suporterul FCSB care avea mare nevoie de bani pentru a învinge cumplita boală. Din nefericire, Rică a pierdut lupta cu maladia teribilă și a încetat din viață. (VEZI ȘI: CĂPITANUL LUI GIGI BECALI A ”TRĂDAT”! A LUAT PRÂNZUL CU NEPOTUL RENEGAT AL MILIONARULUI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...