Salam & Regina + Nuțu & Brazilianca au uitat de distanțare la plajă și…

Publicat: 15/07/2020 | 23:36

Unul dintre cei mai temuți interlopi din România și ”Regele Salam” par să nu se teamă de noul coronavirus. Împreună cu partenerele lor de viață și câțiva prieteni, au petrecut pe o renumită plajă din Mamaia, fără să țină cont de vreo regulă de distanțare socială. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Printre miile de turiști care au luat cu asalt litoralul, la finele săptămânii trecute, s-au numărat și Florin Salam și Nuțu Cămătaru. Personajul binecunoscut în lumea interlopă din Capitală şi nu numai a petrecut alături soția lui, Claudia ”Brazilianca”, și de cuplul Roxana Dobre – Florin Salam în Mamaia. (CITEȘTE ȘI: CUM S-A RELAXAT NUȚU CĂMĂTARU PE PLAJA MILIONARILOR + CE A FĂCUT CÂND NU L-A VĂZUT “BRAZILIANCA”)

CANCAN.RO a întâlnit cvartetul de „forţă”  pe una dintre cele mai renumite plaje din Mamaia, acolo unde cele două cupluri, alături de câțiva prieteni, s-au relaxat și au petrecut sub soarele arzător.

Din câte se vede, Nuțu Cămătaru și ”Regele Salam” nu par că s-ar teme de coronavirus. Fără să țină cont de distanțarea socială, aceștia s-au întreținut la povești, așezați comod pe șezlong, la umbră. De remarcat că Florin Salam a ezitat să renunțe la tricou. Celebrul manelist a petrecut pe plajă îmbrăcat din cap până-n picioare, ce-i drept, într-un outfit lejer.

La un moment dat, dacă tot nu s-a ținut cont de nicio regulă anti-coronavirus, cele două cupluri au ținut să imortalizeze momentul și s-au aliniat corespunzător pentru o poză de grup. (NU RATA: FIUL LUI NUȚU CĂMĂTARU O ARDE PE BAROSĂNEALĂ! DANI ȘI-A CUMPĂRAT O MAȘINĂ CUM RAR ÎȚI E DAT SĂ VEZI ÎN ROMÂNIA)

Cvartetul de „forţă” a petrecut pe litoral ca în vremurile bune

„Regina” lui Salam a ”detonat” litoralul

În urmă cu aproximativ o săptămână, Roxana Dobre a rupt toate topurile pe litoral în momentul în care și-a făcut apariția pe una dintre renumitele plaje din stațiune. Într-un costum de baie întreg, care îi punea în evidență formele bine definite, ”Regina” lui Salam a intrat rapid în centrul atenției. Iubita lui Florin Salam s-a filmat, de altfel, chiar pe plajă, în timp ce se juca cu mâna prin păr și pășea grațios printre șezlonguri.

Bunii amici au uitat de distanţare la plajă

Roxana și Florin au împreună trei copii

În ciuda unor episoade mai tensionate din trecut, Florin Salam și Roxana Dobre nu ar avea gânduri de despărțire. Ba, mai mult, artistul îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să nască încă un băieţel. Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. (VEZI ȘI: SEXY-REGINA LUI SALAM, “DEFILARE” ÎN COLANȚI ȘI…)

”Regina” lui Salam și ”Brazilianca lui Nuțu au răvășit plaja din Mamaia cu formele lor

Nuțu Cămătaru, eliberat în primăvara anului trecut

În luna martie a anului 2019, Nuțu Cămătaru a ieșit de după gratii, eliberat condiționat, după ce a executat aproape o treime din pedeapsa de 5 ani și 11 luni, primită într-un dosar de șantaj și tâlhărie.

Potrivit portalului instanțelor, Judecătoria Găești a admis„propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Găeşti pentru condamnatul Balint Ion” și a dispus „liberarea condiţionată a condamnatului Balint Ion”.Procurorii nu au contestat decizia, așa că Nuțu a fost pus în libertate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.