Regina lui Salam a “detonat” litoralul. S-a filmat pe plajă în timp ce…

Publicat: 10/07/2020 | 23:59

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, unele dintre cele mai „hot” imagini de pe litoral. „Regina” lui Salam a rupt toate topurile și a „detonat” plaja din Mamaia cu fizicul ei răvășitor. Atenție, imagini nerecomandate cardiacilor.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini fabuloase, în prim-planul cărora se află iubita lui Florin Salam. (CITEȘTE ȘI: SEXY-REGINA LUI SALAM, “DEFILARE” ÎN COLANȚI ȘI…)

Zilele aceastea, ”Regele manelelor” și frumoasa lui parteneră de viață se relaxează în Mamaia, acolo unde bruneta a făcut senzație. Roxana Dobre a rupt toate topurile pe litoral în momentul în care și-a făcut apariția pe una dintre renumitele plaje din stațiune. Într-un costum de baie întreg, care îi punea în evidență fizicul bine definit, ”Regina” lui Salam a intrat rapid în centrul atenției. (NU RATA: REGELE” SALAM ȘI SEXY-“REGINA” LUI AU „EVADAT” CÂTEVA ORE DIN CASĂ ȘI…)

Roxana Dobre a făcut ravagii pe litoral

O apariție fabuloasă

După cum se observă și în imaginile pe care CANCAN.RO le prezintă, în exclusivitate, Roxana Dobre este posesoarea unui fizic fabulos, care cu greu poate trece neobservat pe plajă. Cu siguranță, zilele acestea, Florin Salam a devenit unul dintre cei mai invidiați bărbați. Și asta pentru că Roxana Dobre, partenera lui, arată de-a dreptul demențial și încinge atmosfera atunci când pășește pe nisipul fierbinte. Iubita lui Florin Salam s-a filmat, de altfel, chiar pe plajă, în timp ce se juca cu mâna prin păr și pășea grațios printre șezlonguri.

(VEZI ȘI: FLORIN SALAM A “PĂCĂLIT” IZOLAREA CU DOUĂ ZILE. “LUĂM O GURĂ DE AER ÎN FAȚA BLOCULUI…” + CE MESAJ LE TRANSMITE FANILOR)

”Regina” lui Salam a rupt topurile pe plajă

Roxana și Florin au împreună trei copii

În ciuda unor episoade încărcate de tensiune, Florin Salam și Roxana Dobre nu ar avea gânduri de despărțire. Ba, mai mult, artistul îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.(CITEȘTE ȘI: “REGINA“ LUI FLORIN SALAM ȘI-A CUMPĂRAT FLORI SINGURĂ DE 1 MARTIE)

”Regina” lui Salam, sexy la plajă

Roxana Dobre, la piață cu 100.000 de euro ”la purtător”!

În urmă cu ceva timp , ”Regina” lui Florin Salam a mers la piață cu 100.000 de euro la ”purtător”. Mai exact, bruneta a ajuns în zona Dorobanți la volanul unui super-bolid, un Audi R8 Spyder, evaluat la 100.000 de euro.

Roxana Dobre și-a parcat bijuteria pe patru roți și, ca o veritabilă gospodină, a luat la pași mărunți tarabele. După ce și-a făcut cumpărăturile din piață, ”Regina” lui Florin Salam a fost ajutată de un vânzător, care i-a dus sacoșele la mașină. Imediat ce a scăpat de greutăți, Roxana s-a îndreptat spre un supermarket, unde, alături de prietena care o însoțea, a burdușit un coș cu produse, care mai de care mai sofisticate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.