Imagini ireale! Banda lui ”Pampon” a lovit năprăznic! Au lăsat pe butuci un BMW de 50.000 € și…

Publicat: 24/05/2018 | 23:28

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imagini uluitoare cu un BMW de 50.000 de euro pus pe butuci de hoți! (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Da, fără exagerare, pe butuci! Atacul a fost dat acum câteva nopți, în parcarea unui restaurant celebru din zona Herăstrăului, unde nu mai puțin de cinci mașini au fost sparte. BMW-ul este, însă, cireașa de pe tort!

(CITEȘTE AICI ȘI: PATRONUL MILIONAR AL UNEI CAFENELE CELEBRE ÎN DOROBANȚI, ÎN FENTĂ CU FERRARI-UL DECAPOTAT LA NUBA!)

Trecătorii s-au crucit când au dat cu ochii de ditamai BMW-ul pus pe patru butuci. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunarUnii au făcut poze, alții și-au dat coate sau au râs în hohote.

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din Româniaa aflat, din surse apropiate anchetei, că ”Banda lui Pampon” a fost cea care a lovit în plin. ”Parcagiii de ocazie” care-și fac veacul pe lângă restaurantele din Parcul Herăstrău își schimbă ”profilul” meseriei noaptea: devin hoți! Și încă unii foarte buni, de vreme ce au devenit coșmarul polițiștilor care încearcă de mult timp să-i prindă.

BMW-ul a fost lăsat, literalmente, pe butuci

Ce a rămas în urma vestiților hoți din ”Banda lui Pampon”? BMW-ul în valoare de 50.000 de euro pe butuci, lesne de înțeles, cu roțile furate. Numai jențile costă aproximativ 2.000 de euro. Proprietarul bolidului, care este chiar patronul unui restaurant cunoscut din Herăstrău, a rămas mut de uimire când și-a văzut ”bijuteria” în așa hal. A anunțat imediat Poliția, care a demarat ancheta.

(CITEȘTE ȘI: ALIBEC ȘI-A IMITAT PATRONUL-MILIONAR! ȘI-A SCOS DIN GARAJ MCLAREN-UL DE 170.000 € ȘI…)

Polițiștii au luat amprente și au cercetat camerele de supraveghere

A doua zi după ”tunul” dat de hoți, polițiștii au încercuit zona și au trecut la cercetări. Au dat pe mașină cu soluție specială pentru depistarea eventualelor amprente, au făcut poze, au umblat la camerele de luat vederi din perimetru, doar-doar or pune mâna pe cei care le fac meseria mult prea palpitantă.

(VEZI AICI: PATRONUL FCSB-ULUI ARE CONCURENŢĂ SERIOASĂ. RIVALUL MILIONAR DE LA DINAMO ŞI-A LUAT MAYBACH DE 200.000 €)

”Banda lui Pampon” terorizează de mulți ani zona de nord a Capitalei, denumită ”cartierul miliardarilor”. În aceeași noapte în care au furat roțile BMW-ului, celebrii hoți au spart nu mai puțin de alte patru mașini, din parcarea unui alt restaurant din zonă.  De data aceasta nu s-au axat pe roți, ci au spart geamurile mașinilor și au furat tot ce le-a picat în mână.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...