Imagini ireale din Dubai cu Gheorghe Turda și…

Publicat: 12/02/2019 | 23:00

După ce a ”divorțat” de Nicoleta Voicu, îndrăgitul interpret de muzică populară Gheorghe Turda a plecat într-o vacanță de cinci stele pe tărâmul miliardarilor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase din sejurul de lux pe care l-a petrecut renumitul artist în Dubai. (CITEȘTE ȘI: ”PRINȚESICA” UNUIA DIN CEI MAI BOGAȚI ROMÂNI A PRIMIT CADOU UN FERRARI LA MAJORAT, DAR S-A ABONAT LA… TAXI!)

Gheorghe Turda, unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică populară de la noi din țară, se pare că a depășit momentele mai puțin plăcute de care a avut parte în ultima perioadă. În luna ianuarie, artistul s-a despărțit de iubita sa, care era cu 23 de ani mai tânără.

La scurt timp după ”divorțul” de Nicoleta Voicu”, vestitul rapsod a „fugit” într-o vacanță de lux în Dubai, acolo unde a fost însoțit de cea mai dragă femeie din viața lui. Nimeni alta decât sora artistului, Anuța Pop. (NU RATA, AICI: FLORIN PIERSIC & SOȚIA, CEARTĂ CU PLÂNSETE LA PETRECEREA UNUI PRIETEN DE FAMILIE)

„Totul a fost de vis”

Site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor imagini senzaționale din  vacanța de cinci stele de care s-a bucurat Gheorghe Turda în Dubai. Pe lângă faptul că s-a relaxat la plajă, artistul de muzică populară a vizitat împreună cu sora lui toate obiectivele turistice importante din Dubai și Abu Dhabi. Cei doi nu au ezitat să se fotografieze în locurile fabuloase pe care le-au vizitat.

”Am petrecut timp de nouă zile într-o croazieră în Dubai împreună cu sora mea Anuța. Ea este cea mai dragă ființă a mea. Anuța e singura care mi-a mai rămas de când s-a prăpădit fratele meu. A fost o vacanță de vis, de la excepțional în sus. Este o țară modernă, la un nivel foarte ridicat. Totul acolo e la superlativ. Am rămas impresionat de clădirile din Dubai. Totul a fost de vis”, a mărturisit Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Gheorghe Turda, carieră impresionantă

Gheorghe Turda este un cântăreț român de muzică populară. A ţinut concerte în peste 40 de țări și a participat la peste 80 de turnee. Artistul s-a născut pe 6 martie 1948 în comuna Săpânța, Maramureș. Artistul a fost căsătorit cu Elisabeta Turda în perioada 1977–2009. Cei doi au două fete: Anca Ioana și Elena Voichița Turda. (CITEȘTE ȘI: FRATELE LUI MIREL RĂDOI ÎȘI SUSPECTA SOȚIA CĂ-L ”TRADUCE” CU UN INTERLOP BARBUGIU DIN VÂLCEA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...