”Prințesica” unuia din cei mai bogați români a primit cadou un Ferrari la majorat, dar s-a abonat la… taxi!

Publicat: 11/02/2019 | 23:22

Fiica unui mare dezvoltator imobiliar, unul dintre cei mai bogați români, a renunţat la orice moft de “prinţesă”. Cu toate că, la majorat, a primit cadou un Ferrari, ea foloseşte acum taxi-ul! (VEZI ȘI: DOI MILIARDARI DIN CLUJ ŞI-AU FĂCUT ”FENTA” CA MAGNAŢII RUŞI LA SAINT TROPEZ)

Milionarul Chimu Căpuşan ar fi încercat să rămână discret, dacă pasiunea pentru maşini scumpe a fiului său nu ar fi fost poate un pic exagerată! Omul de afaceri clujean are doi copii, Bogdan şi Anna, şi a încercat să le deschidă şi lor apetitul pentru afaceri. Doar că inclusiv fiica cea mică ar fi fost interesată… tot de maşini, întocmai ca fratele ei.

Anna are Ferrari, dar se plimbă cu taxi-ul

Om cu suflet mare, Căpuşan senior s-a gândit să-i ofere chiar un Ferrari la vârsta majoratului, spre invidia multor puşti de bani gata din anturajul blondinei.

(Citeşte şi: CINE ESTE ROMÂNUL CARE ŞI-A COMANDAT UN ASTON MARTIN DE… 3 MIL €)

Nu vă gândiţi că în Cluj există vreun circuit ca la Monte Carlo, pentru ca această bestie roşie să fie turată la maxim! Cel mai probabil, frumuşica Anna a avut doar un moft, ca această “bijuterie” de maşină să ajungă în garajul ei.

Drept dovadă, fiica milionarului foloseşte acum taxi-ul pentru a se deplasa prin oraş. Că este seara, că este dimineaţa, Anna apelează la o aplicaţie de pe telefon pentru a chema o maşină pe care o plăteşte să o ia de acasă sau să o ducă unde are nevoie.

Fratele ei şi-a comandat maşină de trei milioane de euro!

Vestea că un român şi-a cumpărat unul dintre cele 150 de automobile Aston Martin Valkyrie, create de compania de lux pentru un număr restrâns de clienţi, cu foarte mulţi bani în portofel, a luat pe toată lumea prin surprindere.

Aston Martin Valkyrie, o mașină pentru “premianți”

Mai ales că cele 150 de exemplare vor avea o serie de modificări speciale pentru fiecare proprietar în parte. Viitorilor posesori ai maşinii li s-a făcut o scanare 3D pentru a le fi creat interiorul perfect. Doar şi-au permis să scoată din buzunar… trei milioane de euro!

Bogdan Căpuşan, fretele Annei, este unul dintre ei. Iniţial, a fost doar un zvon că printre aceştia s-ar afla şi un român, dar Căpuşan Jr. a ţinut să lămurească situaţia chiar pe contul său de Instagram: „Am o relaţie foarte bună cu cei de la Aston Martin şi da, voi fi proprietarul unui Aston Martin Valkyrie, contrar spuselor unor invidioşi!”, a declarat el.

Acesta mai are în garaj, printre altele, şi un Mercedes Brabus G-Class de 520.000 de euro, un Rolls Royce Ghost de 250.000 de euro, dar şi un Rolls Royce Dawn care a costat 240.000 de euro. (CITEȘTE AICI: CUNOSCUTUL MILIONAR ȘI-A LUAT ”LA PACHET” PRIMUL FERRARI SUPERFAST 812 DIN ROMÂNIA + UN ASTON MARTIN DBS SUPERLEGGERA. ”NOTA DE PLATĂ”… 800.000 €)

Familia Căpușan se bucură de luxul unor bolizi extrem de scumpi

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...