Imagini necenzurate cu Andreea Antonescu pe plaja din Mamaia

Publicat: 17/07/2018 | 23:01

În urmă cu aproape 20 de ani cânta de mama focului despre cât de bine îi este ”liberă la mare”, iar acum nu mai scapă din ochii mamei ei, pe plajă.  (Cele mai bune oferte laptopuri) Andreea Antonescu s-a relaxat pe litoral în weekend-ul care a trecut, îmbrăcată într-un costum de baie cuminte, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are imaginile, în exclusivitate.

Andreea Antonescu a fost cea mai scumpă vedetă care s-a lăsat pozată fără haine în revista Playboy, în 2002. A primit 30.000 de euro pentru pictorial! Deşi nu mai era chiar pe val în momentul apariţiei în revistă, fosta componentă a trupei Andre a incitat minţile bărbaţilor care au cumpărat fără să stea pe gânduri numărul cu pictorialul artistei. (Console si accesorii gaming)

Nurii cântăreței au fost foarte apreciați, iar ipostazele în care s-a lăsat pozată au arătat că pe vremea aceea nu avea nicio inhibiție.

(VEZI ȘI: Andreea Antonescu, imagini incendiare! Și-a arătat lenjeria intimă)

Iată că anii au trecut, iar Andreea s-a făcut mai pudică. Dovadă stă apariția ei recentă pe litoral, acolo unde nimeni nu a mai suspinat ca odinioară după formele artistei. Și nu că nu ar duce lipsă de ele, ba dimpotrivă. Doar că Andreea a ales să se îmbrace cu un costum de baie negru, clasic, care mai mult acoperă decât să incite.

Nici măcar o mișcare de felină… nimic. A stat cumințică pe șezlong, după cum se observă în imaginile obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIAși a ascultat de mama ei, ca un copil, timp în care mai sorbea câte o gură de apă plată.

De altfel, mama Andreei, care este o bunicuță foarte cool, a ”dădăcit-o” nonstop la plajă. Asta, evident, în timp ce nepoțica se juca în apă. A fost un weekend doar între fete, pentru că Andreea și mama ei au venit la mare însoțite de o altă prietenă care a născut recent. Asta a făcut ca timpul petrecut pe plajă să fie foarte bine calculat, iar bronzul Andreei să prindă doar în reprize scurte.

(NU RATA, AICI: ANDREEA ANTONESCU A SPUS ADEVĂRUL DESPRE SĂRUTUL CU LIVIU VÂRCIU)

Cântăreața nu a părut însă deranjată că a trebuit să plece, ba chiar a încercat să-i liniștească copilul prietenei ei.

Adevărul din spatele trupei Andre

Trupa Andre făcea furori în anii 2000, cele două componente, Andreea Bălan și Andreea Antonescu erau adorate de milioane de fani, care le luau drept exemplu, începând de la vestimentație până la tunsori.

După ce s-au despărțit, fiecare a urmat o carieră solo și au mai ținut legătura, Andreea Bălan botezându-i fetița fostei sale colege de trupă. Vedeta a mărturisit că nu își vede finuța prea des, deoarece ea locuiește la Galați, iar Andreea merge foarte des în America, acolo unde locuiește soțul ei.

Destul de rar pentru că ea stă la Galați, iar Andreea Antonescu are foarte multe drumuri în America și o văd rar, din păcate, a spus Andreea Bălan pentru Revista VIVA!.

Deși au încercat de mai multe ori să colaboreze, nu au reușit, din diverse motive. (VEZI ȘI: ANDREEA ANTONESCU E SCANDALIZATĂ: ”NE-AU SPIONAT…”)

Am încercat de-a lungul anilor de foarte multe ori să mă reunesc cu Andreea. Nu s-a legat pentru că ea avea alte proiecte, eu poate nu eram într-un moment potrivit. Generația nouă habar n-are ce este Andre. Să facem o colaborare doar așa, pentru generația noastră, a declarat Andreea Bălan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)