Imagini scandaloase pe plaja de nudiști din 2 Mai. S-au bronzat în pielea goală printre copii!

Publicat: 26/07/2019 | 15:14

S-au bronzat în pielea goală printre copii. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini scandaloase realizate pe plaja de nudiști din 2 Mai. Ce se vede în fotografii este, parcă, prea mult, iar persoanele abilitate ar trebui să ia, totuși, atitudine.

(VEZI AICI: IMAGINI DE PE CELE DOUĂ PLAJE DE NUDIȘTI DIN ROMÂNIA: ”AM RĂMAS CU GURA CĂSCATĂ!”)

2 Mai este o plajă oarecum împărțită, unde întâlnești atât nudiști, cât și oameni care preferă să-și ascundă zonele intime. Sectorul celor care își expun goliciunea este mult mai mic decât cel al “textiliștilor”. În fine, asta contează prea puțin. Este însă scandalos că s-au intersectat femei și bărbați așa cum mama natură i-a aruncat în viață, unii mult peste prima tinerețe, cu niște… copii.

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a surprins imagini care le vor da fiori multor părinți. Și nu numai! Să vezi copii lăsați să zburde și să se joace la doar câțiva metri de femei și bărbați în pielea goală poate fi greu de acceptat. Este, practic, inadmisibil din punctul de vedere al multora! Dar asta s-a întâmplat, din păcate, în urmă cu doar câteva zile, în stațiunea 2 Mai.

Copii printre adulți goi

Fără să țină cont că în jurul lor sunt minori, nudiștii au renunțat la orice fel de inhibiții și și-au expus intimitățile de față cu toată lumea. Nu s-au rușinat nici măcar când pe lângă ei treceau persoane în vârstă sau oameni care s-au oprit să-i filmeze. Nu le-a păsat absolut deloc! Pentru că, după toate aparențele, în opinia lor, un bronz natural și fără “dungi” este mult mai important decât ce crede și ce vede lumea.

La 2 Mai, nudiștii s-au bronzat printre copii

(CITEȘTE ȘI: IMAGINI SCANDALOASE LA VAMA. PANA SI COPIII SE UITA LA EI! NUDISTII AU INTRECUT DEJA ORICE MASURA!)

Mai grav ar fi că nu au ținut cont că sunt și copii în jurul lor, care pot oricând să le vadă zonele intime. Nu i-a interesat nici că lângă ei erau persoane care făceau plajă „regulamentar”. Nimeni și nimic nu i-a putut opri din a renunța la toate hainele și a se relaxa pe nisipul fierbinte, chiar acolo, în mijlocul copiilor sau oamenilor care se bucurau de soare cu slipul și sutienul la locul lor.

(NU RATA: PROASPĂT ÎMPĂCATĂ CU CONNECT-R, MISHA A FOST FOTOGRAFIATĂ GOALĂ, LA NUDIȘTI! IMAGINI-BOMBĂ DIN ZANZIBAR!)

Indiferent de partea cărei tabere ne situăm, cu toții putem fi de acord cu un singur lucru: ceea ce se vede în imagini este parcă prea mult!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...