Imagini unice cu finanțatorul-fantomă din fotbalul românesc. El este multimilionarul care l-a îngenuncheat pe Gigi Becali!

Publicat: 28/02/2019 | 23:18

Un investitor cu istoric nu foarte răsunător în domeniul afacerilor a devenit, peste noapte, finanţator principal al echipei de fotbal CFR Cluj, anunţând chiar că va scoate clubul din insolvenţă. Îl cheamă Marian Băgăcean, iar unii susţin că ar fi, de fapt, interfaţa lui Arpad Paszkany. De altfel, pare să rămână un mister de unde a scos afaceristul milioanele de euro pentru achitarea datoriilor clubului.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a obținut imagini unice cu finanțatorul-fantomă! 

Campioana CFR Cluj trece printr-un moment financiar destul de greu. Jucătorii echipei din Gruia au început deja să se revolte (Detalii AICI) prin vestiar, nemulțumiți de neplata primelor. Care nu s-au mai acordat, potrivit unor surse, din octombrie 2018.

(CITEȘTE ȘI: CANCELARUL LUI GIGI BECALI ȘI-A DESCHIS ”PUNCT DE LUCRU” LA POARTA PALATULUI!)

Un om de afaceri clujean, pe nume Marian Băgăcean, a apărut în 2017 şi a spus că a preluat pachetul majoritar al acţiunilor clubului şi este pregătit să-l scoată din insolvenţă prin plata datoriilor de circa cinci milioane de euro. Toată lumea s-a întrebat de unde are Băgăcean aceşti bani, întrucât asocierile lui la alte firme nu l-ar fi făcut milionar (cel puţin în acte).

De remarcat, totuși, că anul trecut, CFR Cluj, cu multimilionarul Marian Băgăcean pe post de finanțator oficial, i-a „suflat” titlul de campioană FCSB-ului lui Gigi Becali. Și nu este exclus ca situația să se repete și în acest an, după cum arată clasamentul Ligii I în acest moment.

(VEZI AICI: CUNOSCUTUL FOTBALIST DE ”NAȚIONALĂ” E DECIS SĂ DIVORȚEZE DUPĂ CE A GĂSIT FOTOGRAFIILE SOȚIEI PE UN SITE DE ESCORTE!

Povestea mașinii lui Arpad Paszkany

Misteriosul afacerist a reuşit să scoată clubul din insolvenţă, însă datoriile au tot crescut, pentru că, spun cunoscătorii, CFR Cluj ar consuma enorm şi ar produce prea puţin.

Pus în faţa presupunerilor că Arpad Paszkany s-ar afla în spatele său, Băgăcean a răspuns pentru actualdecluj.ro:

  – Dar dacă, de fapt, domnul Paszkany se află în spatele dumneavoastră și al viramentului?

– Nici vorbă.

– Este adevărat că circulați cu un autoturism marca BMW care îi aparține lui Paszkany Arpad?

– Haha, mai verificați.

Cu BMW-ul, în direcția celei mai bune ciorbe de burtă

Surpriză însă! Coincidență sau nu, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA l-a întâlnit pe Marian Băgăcean chiar într-o astfel de maşină, circulând prin Cluj. Practic, aceste imagini cu finanţatorul-fantomă al CFR ar putea fi poze de muzeu… pentru că foarte rare sunt instantaneele cu el, acesta ferindu-se constant să apară în public.

Iată însă că, de această dată, omul de afaceri şi-a plănuit o după-amiază liniștită, la o masă, fără să se gândească că va fi recunoscut de cineva.

Băgăcean umblă îmbrăcat în negru, ca să nu atragă atenţia
Băgăcean umblă îmbrăcat în negru, fără să atragă atenţia

Aşa că businessman-ul a tras maşina în faţa unui restuarant cu specific românesc, arhicunoscut în Cluj pentru că ar avea cea mai bună ciorbă de burtă din oraş, şi s-a bucurat de o masă bogată.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...