Cancelarul lui Gigi Becali și-a deschis ”punct de lucru” la poarta palatului!

Publicat: 12/12/2018 | 22:33

Ionuț Luțu este, fără doar și poate, omul bun la toate. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) „Cancelarul” lui Gigi Becali și-a deschis ”punct de lucru” la poarta palatului situat în Capitală, pe Aleea Alexandru! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu ex-fotbalistul în plină acțiune.

Ionut Luţu este omul de bază al lui Gigi Becali, iar asta pentru că latifundiarul din Pipera are deplină încredere în el. Fostul fotbalist este omul bun la toate. Îi face toate poftele patronului de la FCSB, motiv pentru care milionarul s-ar fi hotărât chiar să-l numească, în viitorul apropiat, antrenorul roș-albaștrilor. Până atunci, ex-jucătorul Universității Craiova trage tare și încearcă, pe cât posibil, să-și muțumească angajatorul.

(VEZI AICI: GIGI BECALI A FĂCUT PIAŢA CU MAYBACH-UL DE 200.000 €)

Cert este că Gigi Becali își pune mare bază în Ionuț Luțu. Cel din urmă a fost desemnat de boss-ul FCSB-ului ca intermediar în relația pe care omul de afaceri o are cu oamenii nevoiași. Pentru că nu mai este nicio surpriză faptul că latifundiarul are o legătură aparte cu sărmanii, pe care îi ajută cu fiecare ocazie. Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe cel poreclit “Hagi”, grație talentului cu care a fost înzestrat, în fața Palatului din Aleea Alexandru. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

„Pelerinaj” la Palat!

Ionuț Luțu a negociat, asiduu, cu mai mulți nevoiași. Timp de aproximativ două ore. Gigi Becali, din păcate pentru sărmani, nu și-a făcut apariția. Fostul fotbalist s-a descurcat însă de minune. “Cancelarul” milionarului și-a făcut, încă o dată, treaba. “Hagi” a demonstrat din nou, dacă mai era nevoie, că este un personaj de încredere. (NU RATA: IMAGINEA CU LUȚU CARE CIRCULĂ PE NET)

În numele lui Gigi Becali, Ionuț Luțu a avut un mesaj clar pentru oamenii sărmani. Le-a pus în vedere că ar fi indicat să meargă în Berceni, unde milionarul a construit șase blocuri, cu câte un etaj. Unde nevoiașii ar urma să beneficieze de tot confortul necesar. În plus, ar urma să primească geci și diverse alte lucruri. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

”Căminele au fost construite pentru muncitorii din provincie care veneau să lucreze în Bucureşti. Acolo au mai stat 1.000 de oameni. Sunt dormitoare cu câte patru paturi, pentru patru persoane, cu băi şi este o sală de mese de 250 de locuri şi cu bucătărie. Pot veni şi de azi toţi, dar trebuie făcută curăţenie”, declara, la un moment dat, Gigi Becali despre blocurile cu pricina.

(CITEȘTE ȘIVEZI AICI IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU UN ALT FOTBALIST CARE I-A INTRAT LA SUFLET LUI BECALI)

L-a ajutat inclusiv pe ”Regele canalelor”!

În luna aprilie e anului trecut, impresionat de povestea lui Alexandru Bostangică, Gigi Becali i-a oferit celui poreclit “Regele canalelor” o locuinţă în respectivul complex de cămine din zona Berceni. Bărbatul locuia de peste zece ani pe unde apuca. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

“Da, domnule, îl ajut. Cum să-i întorc spatele? Este român ca şi mine şi nu-l mai pot lăsa să sufere. Staţi puţin, vă rog… Luţuleee, vino aici!”, a fost, atunci, prima reacţie a lui Gigi Becali. Omul de încredere al finanţatorului FCSB a fost, imediat, mandatat să rezolve problema lui Bostangică. “Ocupă-te de caz cât de repede poţi, este prioritar”, i-a transmis Becali lui Luţu, după care i-a dat telefonul să discute toate detaliile cu reporterul CANCAN.RO. (TOATĂ POVESTEA AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...