Fiul vicepremierului, super-party de ziua lui cu șampanie-top Moet și fructe de mare!

Publicat: 30/03/2018 | 22:58

Masă plină cu finețuri culinare și cu cele mai scumpe băuturi! Plus invitați unul și unul! A fost ziua băiatului fostului vicepremier Gabriel Oprea, așa că, miercuri seara, unul dintre cele mai scumpe restaurante din Capitală s-a transformat într-un loc de vis pentru petrecăreții cu pretenții. Gabriel a împlinit 22 de ani și a fost, firesc, sufletul show-ului! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă detalii și imagini exclusive de la mega-petrecere.

Frumoasă vârstă, 22 de ani! Tânăr, acum liber, după ce s-a despărțit de iubită în urmă cu doar câteva luni, Gabriel Oprea Junior a făcut petrecere de zile mari, cu prietenii apropiați. Restaurantul, închiriat din timp, aflat în ”cartierul miliardarilor”, din nordul Capitalei, i-a ”primit” cu ușile larg deschise pe invitații fiului fostului vicepremier și le-a oferit masă îmbelșugată și băuturi rafinate! Oaspeții, printre care Maria și Alex, fiica și fiul fostului selecționer Anghel Iordănescu, s-au distrat pe cinste și au gustat din plin momentele presărate cu glume chiar de către sărbătorit. (CITEȘTE AICI: GABI OPREA JR. A LUAT O ”PAUZĂ” DE RELAŢIE)

Petrecerea l-a costat peste 5.000 de euro!

Nu au lipsit de pe masă șampania Moet și fructele de mare, dar și multe alte delicatese pe care invitații le-au degustat cu mare plăcere. Iar tortul a fost pe măsura evenimentului, unul uriaș, din care ”țâșneau” artificii când a fost adus și pe care scria ”La mulți ani, Gabi!”. Și din frapierele pline cu șampanie au sărit artificii, spre deliciul participanților la petrecere. (VEZI ȘI: JUNIORUL LUI GABI OPREA S-A DESPĂRŢIT DE FIICA LUI ADRIAN ENACHE ŞI…)

Prieten la cataramă cu fiica ”Generalului”, Gabi a primit poate cel mai frumos cadou și nu a ratat imortalizarea momentului! Maria l-a sărutat pe obraz, iar sărbătoritul s-a simțit în al nouălea cer. Sigur, au curs apoi cadourile, scumpe, ca pe măsura sărbătoritului și a petrecerii pe care a dat-o. Și care l-ar fi costat peste 5.000 de euro, potrivit surselor noastre! Petrecerea s-a ”spart” mult după miezul nopții, iar cei care au participat nu au cum să o uite prea curând!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...