Împăcare istorică între ”Împăratul manelelor” și fiica lui: ”Sângele apă nu se face!”

Publicat: 01/07/2019 | 06:19

La 12 ani a fost măritată de părinți cu un bărbat de 20. În noaptea nunții ar fi fost bătută și umilită de propriul soț. (Cel mai bine platit job din București) Vorbim despre fiica „Împăratului manelelor”, Nicoleta Guță, care în cei 18 ani de căsnicie forțată ar fi îndurat multe chinuri, fiind agresată chiar și de propriul tată. Odată cu trecerea timpului, Nicoleta a avut puterea să-și ierte părintele. Aceasta a declarat pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, că are mai multe proiecte împreună cu celebrul artist și se bucură că are încă un frățior, cel de-al 12-lea copil pentru Nicolae Guță.

Viaţa sentimentală a cântăreţei Nicoleta Guţă ar putea deveni scenariu de telenovelă turcească. Fiica „Împăratului manelelor” a trăit însă un coşmar încă de pe vremea când era un copil. A fost măritată forţat de părinţi la vârsta de 12 ani cu un bărbat mai mare cu opt ani. Chiar în noaptea nunţii, soţul ei, Andrei, ar fi umilit-o şi ar fi bătut-o. (CITEȘTE ȘI: NICOLAE GUȚĂ A DEVENI TĂTIC PENTRU A 12-A OARĂ! CRISTINA, SOȚIA LUI, A ADUS PE LUME UN BĂIEȚEL)
”Eu am fost cu el de la o vârstă foarte fragedă, de la 12 ani. De atunci și până acum n-am fost deloc fericită. Era un om foarte gelos, excesiv de gelos și cu o mentalitate foarte scăzută. Astea sunt imagini de la nunta mea și chiar nu vreau să le privesc deloc pentru că am avut cea mai urâtă nuntă. Nu înțelegeam prea bine ce se întâmplă. El a fost și agresiv. A făcut un scandal foarte urât, mi-a dat o palmă, a înjurat-o și pe mama și mai multe. Eu primisem un buchet de flori de la cineva, afară, și m-a sărutat amical”, mărturisea, în urmă cu ceva timp, Nicoleta Guță la Antena 1. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)
În cei 18 ani de căsnicie, Nicoleta nu a fost deloc fericită, chiar dacă în familia ei au apărut şi doi copii. S-a decis apoi să plece de acasă, să lase totul în urmă şi să-şi construiască altă viaţă, departe de cel cu care se măritase forţat. Decizia ei a declanşat o adevărată furtună în familia manelistului.
Nicoleta Guță s-a împăcat cu tatăl ei, celebrul Nicolae Guță
”De câte ori apar în Petroșani parcă totul o ia razna. Ceartă, scandal, înjurături, vorbe urâte. Din partea fostului soț. Nu mă lasă să văd copiii. Mă văd cu cel mare pe ascuns. Îl sun sau ne întâlnim în oraș și atât. Nu se poate. Omul cu care am fost nu vrea să înțeleagă că totul s-a terminat”, mai spunea Nicoleta Guță.

Nicoleta Guță, bătută de propriul tată?

Nicoleta ar fi fost bătută de propriul tată, Nicolae Guţă, pentru că nu l-ar fi ascultat atunci când a îndemnat-o să rămână alături de soţul ei. Şi când ajungea la Petroşani să-şi vadă copiii, fostul soţ ar fi agresat-o. (VEZI ȘI: NUNTĂ LA VENEȚIA! NICOLAE GUȚĂ ȘI APROPIAȚII LUI AU OCUPAT UN VAGON ÎNTREG)
”De când am luat bătaie, eu n-am mai vorbit cu el. I-am trimis de ziua lui un mesaj foarte scurt şi el mi-a trimis înapoi înjurături şi vorbe foarte urâte. Fostul meu soţ m-a lovit, sunt şi vânătă, se mai vede puţin”, a mai mărturisit, atunci, Nicoleta Guță.
Odată cu trecerea anilor, lucrurile au revenit la normal între Nicoleta şi tatăl ei. Ba chiar s-au reunit și pe plan profesional.

Bineînțeles, știi cum e vorba aia, sângele apă nu se face niciodată. Am lansat o melodie și urmează multe alte melodii pentru că deja le avem pregătite, urmează să filmam și să le finalizăm”, a mărturisit Nicoleta Guță pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Nicoleta e fericită și pentru că Nicolae Guță, la 51 ani, a devenit tătic pentru a 12-a oară.

”Da, mai am un frățior, chiar sunt bucuroasă și îi doresc multă sănătate, să crească mare și să fie fericit”, a mai spus Nicoleta Guță pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)