Acasă » Exclusiv » Înainte de Paște, fiul fostului premier “tatonează” un ex-„iepuraș” și…

Înainte de Paște, fiul fostului premier “tatonează” un ex-„iepuraș” și…

De: C. C. 15/04/2020 | 23:28

Fiul fostului premier Viorica Dăncilă dă primele semne că ar fi trecut peste despărțirea de soție. După aproximativ un an de la divorț, Victor Dăncilă își încearcă norocul la una dintre cele mai sexy blonde din showbiz-ul românesc. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (NU RATA: ELENA, FOSTA NORĂ A VIORICĂI DĂNCILĂ, RADIAZĂ DUPĂ DIVORȚ)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de cea mai nouă idilă care se prefigurează în lumea mondenă.

Fiul fostului premier Viorica Dăncilă pare mai hotărât ca niciodată să-și refacă viața sentimentală, după ce, în cursul anului 2019, a divorțat de soția sa, Elena. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Victor Dăncilă ”tatonează” un fost ”iepuraș” Playboy. Din câte se pare, sexoasa Raluca Podea i-a picat cu troc tânărului. După ce ar fi fost fermecat de formele apetisante ale blondinei de la MasterChef, Victor n-ar fi stat cu mâinile-n sân și ar fi trecut rapid la ”acțiune”. Fiul Vioricăi Dăncilă ar fi abordat-o pe sexoasa Raluca Podea pe o rețea de socializare.

Pesemne că șarmul său a dat roade, astfel că Victor Dăncilă nu ezită să își arate și public simpatia pentru fostul ”iepuraș” Playboy. La fiecare postare pe care Raluca o face pe respectiva platformă de socializare, Victor Dăncilă ”răspunde” cu câte o inimioară. Așa că, în următoarea perioadă, după ce o să treacă și criza de coronavirus, există toate șansele să asistăm la formarea unui nou cuplu în lumea mondenă. (VEZI AICI: TOP 15 CELE MAI RĂSUNĂTOARE DIVORȚURI DIN 2019)

Înainte de Paște, Victor Dăncilă, fiul fostului premier, “tatonează” un ex-„iepuraș”, Raluca Podea

A devenit un bărbat liber în 2019!

Victor Dăncilă, fiul fostului premier al României, a divorțat anul trecut de soția sa, Elena. După separare, și-a publicat declarația de avere din funcția de consilier la Curtea de Conturi a României, care diferă total de cea a soției sale, consilier juridic la Primăria Sectorului 5. Astfel, Victor Dăncilă a rămas cu un apartament de 70 mp în București obținut în 2013 prin donație și cu un autoturism Volkswagen Passat din 2017, în vreme ce Elena Dăncilă are doar un imobil de 45 mp cumpărat în 2016. (NU RATA: FOSTUL “IEPURAȘ” PLAYBOY S-A “IZOLAT” LA PISCINĂ)

Victor Dăncilă a divorțat anul trecut

Victor Dăncilă a fost adoptat

Victor Dăncilă a fost adoptat de către părinții săi, la o vârstă fragedă. Viorica Dăncilă a ținut să dezvăluie că soțul ei a avut un puseu mare de tensiune atunci când a apărut știrea cu adopția lui Victor.

Știau mulți dintre prietenii mei, de la Videle, de unde am stat. M-au sunat mulți care au dorit să intervină, să spună adevărul. De aceea am și rugat colegii de partid să nu vorbească. Îmi voi apăra copilul, pentru că orice mamă din această lume își apără puiuțul. Îmi voi apăra copilul chiar de ar trebui să lupt cu încă 10 publicații. V-am spus: nu cred că am făcut ceva greșit. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, fără nicio ezitare aș face la fel.

El a văzut articolul și seara l-am rugat să vină la mine. Victor încerca să mă încurajeze mai mult el pe mine. L-am văzut că era supărat, dar el mă sprijinea pe mine. (VEZI AICI: SEXY-ISPITA CARE NU IEȘEA DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 €, CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE DE UN MILIONAR DIN GERMANIA. „A ZIS CĂ IA INELUL ȘI…”)

A fost o lovitură pentru soțul meu. Poate ceea ce voi spune acum îi va mulțumi pe unii. În momentul în care a văzut articolul, a avut un puseu foarte mare de tensiune. Soțul meu își iubește foarte mult băiatul, până la 5 ani l-a purtat pe umeri. El îl respectă mai mult decât mine. Uneori, eu am fost mai exigentă, cu lecțiile, cu școala. Cred că fiecare părinte, dacă ar face o excepție că sunt prim-ministru, și s-ar pune în locul meu ar avea instinctul să-și protejeze copilul. Am avut senzația că totul se întâmplă din cauza mea și poate dacă nu eram premier nu se întâmplau toate aceste lucruri”, a declarat Viorica Dăncilă.

Raluca Podea, plajă topless în perioada de izolare

Fostul “iepuraș” Playboy s-a “izolat” la piscină

În urmă cu câteva zile, site-ul nr.1 din România vă prezenta, în premieră, imagini de-a dreptul savuroase care o aveau în prim-plan pe fosta logodnică a lui Florin Pastramă. Blondina nu o duce deloc rău în această perioadă. Și asta pentru că s-a “izolat” la piscină. Raluca Podea profită din plin de vremea frumoasă și nu ezită să-și expună trupul în toată splendoarea.

Fostul „iepuraș” a fost surprins la plajă, în curtea casei, unde își ”execută” perioada de izolare. Cum este o fire extrem de dezinhibată, dar și din dorința de a nu se bronza cu urme, Raluca Podea a renunțat la sutien și și-a lăsat bustul generos mângâiat de razele soarelui. (NU RATA: CONCURENTEI DE LA MASTERCHEF I S-A FĂCUT DOR DE FAST-FOOD. AM FILMAT-O PE „FOSTA” LUI PASTRAMĂ ÎN TIMP CE…)

Probleme grave de sănătate! 

Raluca Podea s-a confruntat, recent, cu grave probleme medicale la nivelul danturii. După ce, în urmă cu aproximativ un an, blondina s-a văzut nevoită să își lipească fațetele cu superglue, de data aceasta, toată lucrarea vedetei s-a deplasat, iar medicii au fost nevoiți să o dea jos. Astfel, Raluca Podea a rămas fără niciun dinte în gură. (VEZI ȘI: ULTIMELE INTERVENȚII CHIRURGICALE AU ”MUTILAT-O” PE VEDETA DE LA PRO TV)

“Am avut mari probleme cu dantura. Toți dinții s-au deplasat înspre dreapta și am fost nevoită să îi dau jos. Sunt într-o situație extrem de delicată. Acum n-am dinți și trebuie să mănânc cu paiul. Am ajuns să mă hrănesc doar cu piureuri”a declarat Raluca Podea, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Raluca Podea, una dintre cele mai sexy vedete

Cum s-a despărțit de Florin Pastramă

După ce logodnica lui Florin Pastramă, Raluca Podea, a văzut la televizor momentele de tandreţe dintre el şi Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase, a luat pur şi simplu foc și a decis să ”divorțeze” definitiv de iubitul ei. Mai mult decât atât, în momentul în care a fost întrebată de către reporterii site-ului nr.1 din România cum comentează ipostazele tandre în care a apărut la televizor logodnicul său, blondina s-a dezlănțuit, pur și simplu, la adresa lui Florin Pastramă.

„Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat, care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat”, a mărturisit, la vremea respectivă, Raluca.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească....
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute de mii de inimi în doar câteva secunde
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute...