Înainte să comită asasinatul… ”Mafiotul de la Măgurele” și-a reclamat victima la Poliție: ”Mi-a pus cuțitul la gât!”

Publicat: 07/08/2019 | 22:56

Înainte să comită cumplitul asasinat care a îngrozit România, ”Mafiotul de la Măgurele” și-a reclamat victima la Poliție, pe motiv că a fost amenințat cu cuțitul. Oamenii legii nu ar fi avut nicio reacție, motiv pentru care bărbatul, orbit de gelozie, și-a făcut singur dreptate. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detalii în exclusivitate în acest caz terifiant.

O crimă oribilă a avut loc, marți noaptea, în apropiere de Capitală, la Măgurele. Un individ cunoscut în zonă pentru trecutul infracțional atât în țară, cât și în străinătate, a împușcat cu sânge rece un bărbat despre care ar fi avut informații că ar fi amantul soției sale.

(VEZI ȘI: RITUAL MAFIOT ÎN MIEZ DE NOAPTE LA CÂRCIUMA LUI GABI GRASU. TEMUTUL BIBILOI I-A PUPAT MÂINILE LUI BEBINO ȘI I-A RECUNOSCUT ȘEFIA!)

Cazul a fost semnalat de către o femeie din Măgurele, care a alertat poliția după ce a auzit mai multe focuri de armă. Oamenii legii au descoperit cadavrul unui bărbat, în fața unei case din comuna ilfoveană 1 Decembrie. S-a dat imediat alerta și anchetatorii au pornit pe urmele criminalului.

A recunoscut că și-a premeditat fapta

”Suedezul”, cum era poreclit “mafiotul” pistolar, s-a baricadat în locuința lui din Măgurele și și-ar fi sechestrat propriul copil. Au fost clipe de panică, iar polițiștii au luat decizia de a nu intra cu forța peste el pentru a evita o eventuală tragedie, ținând cont că era vorba de un copil la mijloc.

(CITEȘTE ȘI: GARDIENII ÎL PĂZESC NON-STOP PE GHEORGHE DINCĂ, CA SĂ NU SE SINUCIDĂ!)

După câteva ore, polițiștii au reușit să-l prindă pe criminal și să-l imobilizeze, fără ca acesta să opună rezistență. ”Suedezul” a mărturisit ulterior în fața anchetatorilor cum și-a premeditat fapta și cine era următoarea victimă de pe lista lui.

Victima a fost executată cu patru focuri de armă

Criminalul a făcut plângere la poliție

În continuare, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă detalii exclusive despre împrejurările care ar fi condus la crimă. Potrivit unor surse apropiate cazului, criminalul, înainte să comită asasinatul, s-a dus la poliție și a reclamat faptul că bărbatul care ulterior i-a devenit victimă i-a pus cuțitul la gât.

Oamenii legii l-ar fi tratat “cu spatele” pe ”Mafiotul de la Măgurele” și i-ar fi transmis că ar fi ideal să închidă amiabil diferendul cu respectivul bărbat pentru că, în caz contrar, ambii vor fi amendați. Orbit de gelozie, criminalul și-a împușcat, mai apoi, cu sânge rece, rivalul.

(NU RATA: UCIGAȘUL DE LA CARACAL PARE ”REÎNCARNAREA” MONSTRULUI CU PESTE 20 DE CRIME!)

“Și-a făcut singur dreptate!”

L-a chemat în fața casei unde se afla cu soția lui și l-a executat fără milă. “Și-a făcut singur dreptate, din moment ce poliția nu a luat nicio măsură, l-a amenințat că va fi amendat. Acesta este adevărul! A rămas uimit de modul în care poliția s-a comportat cu el”, ne-au povestit sursele citate.

„Mafiotul de la Măgurele”, după ce a fost capturat

“Își iubește enorm copilul!”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în imobilul unde criminalul s-a refugiat imediat după ce a comis omorul.

Nu s-a baricadat, nici vorbă de așa ceva. A așteptat în casă poliția, după care a luat decizia să fugă, văzând că nu vine nimeni. Nu a încercat în niciun moment să facă rău copilului, nici vorbă de amenințări. O iubește pe micuță ca pe ochii din cap. Fata este viața lui!”, au mai precizat sursele noastre.

(CITEȘTE ȘI: TOP 10 – CEI MAI ÎNSPĂIMÂNTĂTORI CRIMINALI ÎN SERIE DIN ISTORIA ROMÂNIEI. ION RÎMARU E DOAR PE LOCUL 4)

Orbit de gelozie, și-ar fi neglijat locul de muncă

Potrivit unor surse demne de încredere, criminalul era angajatul unei fabrici de mobilă. Însă, în ultima perioadă, nu a mai ajuns la locul de muncă. Era devastat că soția l-ar înșela cu bărbatul pe care, într-un final, l-a și omorât.

“El mi-a furat mie femeia și copilul!“

L-am sunat (n.r. pe presupusul amant al soției) și i-am spus să iasă la poartă, dacă e bărbat. El mi-a furat mie femeia și copilul!”, le-a mărturisit criminalul anchetatorilor. Ba mai mult, acesta avea în plan s-o ucidă și pe soția lui. ”Am sunat-o și pe ea și i-am zis să iasă la poartă. Mi-a spus că este la Poliție. I-am zis să le spună polițiștilor că are puțină treabă afară”, a mai mărturisit individul care a comis odioasa crimă.

(NU RATA: BUNICII LUIZEI NU POT TRĂI CU GÂNDUL CĂ NEPOATA LOR A FOST UCISĂ! ”GHEORGHE DINCĂ ÎI MINTE PE ANCHETATORI!)

Norocul soției lui a fost că, într-adevăr, după ce a fost comisă crima, oamenii legii au luat-o de-acasă la audieri și au ținut-o la secție până la prinderea ucigașului, de teamă că acesta se va răzbuna și pe ea, așa cum a și recunoscut că avea în plan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...