Incendiu devastator la un depozit de anvelope din Drobeta Turnu Severin! Avertismentul primit de locuitori prin sistemul Ro-Alert

Publicat: 30/06/2020 | 21:36

Flăcările unui incendiu devastator au mistuit un depozit de anvelope din Drobeta Turnu Severin! Zeci de pompieri au sosit la fața locului și au început lupta contracronometru cu flăcările. Autoritățile au transmis la scurt timp după ce a izbucnit incendiul un mesaj prin sistemul Ro-Alert și asta pentru că există pericol de intoxicație cu fum.

Citește și: Medicii legiști de la Spitalul Colentina, dezvăluiri tulburătoare despre efectele coronavirusului

Incendiu devastator la un depozit de anvelope din Drobeta Turnu Severin

S-a dezlănțuit iadul în această seară la un service auto aflat într-un cartier mărginaș al municipiului Drobeta Turnu Severin. Acolo este și un depozit de anvelope la care au ajuns flăcările nimicitoare. La scurt timp după ce s-a dat alarma pe Calea Timișoarei, în urma unui apel la serviciul unic de urgență 112, la fața locului au ajuns patru mașini de stingere. În plus, s-au deplasat și două ambulanțe SMURD, o mașină de descarcerare și un echipaj de la Serviciului Județean de Ambulanță.

Nu rata: Moartea unui bărbat este învăluită în mister! Cum a fost găsit într-o pădure din Dâmbovița

Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecția populației aflată în proximitate a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-Alert.

“Rămâneți în case cu ferestrele închise. Incendiu cu degajare mare de fum. Circulație restricționată!” este mesajul primit prin sistemul RO-ALERT de locuitorii orașului Drobeta Turnu Severin.

Află și: The Concert Drive IN a adus trei zile de magie și muzică bună la Romexpo

În urma anchetei deschise, pompierii vor stabili cauza incendiului violent.

Citește și...