Incendiu puternic la Arad! Mai multe echipaje de pompieri s-au luptat cu flăcările

Autor:
Publicat: 13/09/2020 | 12:03
Incendiu puternic la Arad! Mai multe echipaje de pompieri s-au luptat cu flăcările

A fost panică la Arad, după ce un incendiu puternic a izbucnit în apropierea unei zone industriale. Au intervenit mai multe echipaje de pompieri.

Incendiul a izbucnit sâmbătă seara, la câțiva kilometri de Arad. Flăcările au pornit de la o mie de baloți de fân, depozitați în câmp, în apropierea unei zone industriale. Fânul a ars și a produs flăcări imense și un fum foarte dens. (CITEȘTE ȘI: INCENDIU PUTERNIC ÎN GRECIA! CEA MAI MARE TABĂRĂ DE MIGRANȚI A ARS. MII DE OAMENI AU FOST EVACUAȚI)

Pentru a neutraliza incendiul, mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat de urgență la fața locului și s-au luptat cu flăcările uriașe. Pompierii au reușit să țină totul sub control datorită faptului că în jurul incendiului terenul era arat și nu a existat pericolul de propagare a focului.

Pompierii au supravegheat zona peste noapte și au deschis o anchetă pentru a stabili de la ce a pornit totul.

Incendiu puternic în Argeș

Un incendiu extrem de violent a izbucnit sâmbătă dimineața în județul Argeș. Flăcările au mistuit două case și au afectat opt mașini, trei dintre ele făcute scrum. (VEZI ȘI: S-A DEZLĂNȚUIT IADUL ÎN ARGEȘ! O BĂTRÂNĂ A PROVOCAT UN INCENDIU DE PROPORȚII. VIDEO)

Incendiul a izbucnit în municipiul Câmpulung Muscel. Două case au fost cuprinse de flăcări uriașe. Focul s-a extins apoi și la un garaj și mai multe mașini. La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere cu apa și spumă, o autospecială de prima intervenție și comanda și o ambulanță SMURD de prim ajutor. Ulterior forțele au fost suplimentate.

Pompierii s-au luptat ore în șir cu flăcările. Salvatorii fac bilanțul și cercetează cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

Pagubele sunt uriașe în urma incendiului din zorii zilei din Argeș. Au ars doua case, 8 mașini în proporție de 50% și 10 balcoane ale blocurilor aflate în apropiere au fost distruse de flăcările uriașe. Proprietarul a suferit arsuri de gradul I, II si III pe membrele superioare. Cauza probabilă a incendiului este efectul termic al curentului electric care a pornit inițial de la una dintre case.