A început „campania”, iar noi avem dovada… Tudor Chirilă face baie de mulțime pe bicicletă!

Publicat: 23/05/2018 | 23:02

După ce, în urmă cu ceva timp, celebrul om politic și milionar de succes Viorel Cataramă a vorbit despre o posibilă candidatură a lui Tudor Chirilă la postul de primar general al Capitalei, rebelul artist se pare că a și dat startul ”campaniei”.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini senzaționale: solistul trupei ”Vama” face baie de mulțime… pe bicicletă.(CITEȘTE ȘI: TUDOR CHIRILĂ A POVESTIT CUM A FOST LA UN PAS DE MOARTE!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Tudor Chirilă în zona parcului Herăstrău din București, acolo unde artistul a ieșit, împreună cu familia, la ”o tură” cu bicicletele.

Îmbrăcat lejer și cu bun gust, Tudor Chirilă s-a arătat plin de energie. Cu rucsacii în spate, Tudor Chirilă și Iulia, soția lui, au pedalat de zor. Se pare că familia celebrului artist e mare amatoare de sport. Mai mult decât atât, Iulia, soția cântărețului, este o mamă de nota 10. Soția lui Tudor a ales să-l transporte într-un scaun special pe mezinul familiei, care are aproximativ trei anișori. (CITEȘTE ȘI: TUDOR CHIRILĂ A LUAT FOC DUPĂ INCIDENTELE DIN PIAŢA VICTORIEI)

Tudor Chirilă și familia lui, în parc, cu bicicletele

A dat de necaz!

La începutul lunii mai, solistul de la ”Vama”, Tudor Chirilă, a dat de necaz. Poliția Rutieră l-a depistat în neregulă în trafic, așa că l-a tras pe dreapta și l-a luat la puricat. Juratul de la ”Vocea României” a avut de dat explicații serioase în momentul când a fost oprit de polițiști, în Piața Charles de Gaulle din Capitală.

Pe când era numărul 1 la ”Vama Veche”, Tudor Chirilă a încântat milioane de fani cu melodia ”Nu ne mai trageți pe dreapta”, dar iată că oamenii legii nu au ținut cont de imperioasa cerință. Tudor Chirilă a ieșit din masină și a încercat să explice că nu are nicio vină. Nu a fost crezut. Enervat la culme, solistul de la ”Vama” s-a luat cu mâinile de cap, a gesticulat, a implorat, dar… degeaba. Polițiștii nu l-au iertat. (TOATE DETALIILE, AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...