Incredibil! Ce le-a cerut Gheorghe Dincă gardienilor din Jilava: „Aduceți-mi-o în celulă”

Publicat: 11/10/2019 | 11:37
Incredibil! Ce le-a cerut Gheorghe Dincă gardienilor din Jilava: „Aduceți-mi-o în celulă”

Gheorghe Dincă a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Medicii vor stabili dacă ”Monstrul din Caracal” a avut sau nu discernământ atunci când le-a sechestrat și ucis  – așa cum a declarat în fața anchetatorilor – pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Mai mult, lui Gheorghe Dincă i se va întocmi și un ”profil” de către specialiști ai FBI, doi dintre aceștia făcând o analiză comportamentală a criminalului.

Citește și:

Până când vor sosi toate rezultatele, iar ancheta va înregistra și alte puncte de reper esențiale, Gheorghe Dincă stă singur în celulă și are anumite doleanțe. Criminalul din Caracal a dorit să stea de vorbă cu un preot și, suplimentar, conform unor surse judiciare, a cerut… o Biblie.

Gheorghe Dincă a fost reținut, inițial, în arestul IPJ Olt. A fost transferat, apoi, în arestul Capitalei, iar apoi a fost mutat la Jilava. Apar unele schimbări în comportamentul lui Gheorghe Dincă, fiindcă, așa cum declară o sursă din cadrul anchetei, simte că nu mai poate deține controlul. Mai mult, îi este teamă de ceilalți deținuți și îi acuză pe aceștia că îl amenință și că îl scuipă.

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, spun surse din cadrul anchetei, conform adevarul.ro.

Gheorghe Dincă are un singur regret – că a fost prins

Dincă a menționat că ambele crime s-ar fi produs în dormitor și nu în așa-zisa cameră a ororilor, pe care, spune el, o folosea doar pentru reparații.

În ceea ce le privește pe cele două victime, criminalul a susţinut că le-a omorât şi a menționat că s-ar fi înțeles cu ele să întrețină relații sexuale contracost. Referindu-se la Luiza Melencu, bărbatul a spus că, deși s-ar fi înțeles cu el să facă sex, fata ar fi râs de el pe motiv că este gras și bătrân. Din acest motiv, ar fi lovit-o cu pumnul, iar ea ar fi murit pe loc.

Se pare că, la o primă vedere, medicii au conchis că lui Dincă i se pare firesc să omoare un om și că singurul său regret este faptul că a fost prins

Citește și...