Incredibil! O adolescentă din Botoșani a devenit mamă la doar 13 ani

Publicat: 03/07/2020 | 19:41
Incredibil! O adolescentă din Botoșani a devenit mamă la doar 13 ani

Incredibil! O adolescentă din Botoșani a devenit mamă la doar 13 ani. Copila avea o relație cu un tânăr de 25 de ani.

Tânărul de 25 de ani este din comuna Cristinești, județul Botoșani și a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, după ce a întreținut relații sexuale cu o copilă de 13 ani.

Adolescenta a rămas însărcinată, după ce a întreținut relații intime cu tânărul din Botoșani timp de un an. Procurorii s-au sesizat şi îl cercetează pe bărbat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată. (CITEȘTE ȘI: ANTONIA ARE O SORĂ DE ACEEAȘI VÂRSTĂ CU FIICA EI, MAYA. CUM ARATĂ ALESSIA)

Un alt caz a avut loc, recent, în Dolj

Tatăl viceprimarului dintr-o comună din Dolj a fost arestat după ce a întreținut relații sexuale cu două minore, iar pe una dintre ele a lăsat-o însărcinată.

Bătrânul de 69 de ani a fost arestat după ce s-a aflat că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore, de 14 respectiv 16 ani. Faptele odioase ar fi avut loc între 2017 şi 2019, dar tatăl viceprimarului din Dolj a fost arestat abia luni, 22 iunie.

Fata de 16 ani a rămas însărcinată, iar în prezent copilul are vârsta de un an. (CITEȘTE ȘI: PREZENTATOAREA KANAL D CRISTINA DOROBANȚU S-A CUPLAT CU UN MILIONĂRAȘ DIN CLUJ! PRIMELE IMAGINI CU CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ)

Bătrânul deține în satul Verbicioara din comuna Verbița un bar și un magazin alimentar. Bărbatul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar apoi, tot în cursul zilei de ieri, Tribunalul Dolj a dispus față de acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.