Informații de ultimă oră despre Florin Busuioc. A făcut primii pași prin salon!

Publicat: 23/11/2018 | 23:22

Florin Busuioc este, în continuare, internat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală, după ce, în urmă cu două săptămâni, a suferit un infarct și a fost la un pas să-și piardă viața. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră despre starea de sănătate a celebrului prezentator  de la Pro TV. (CITEȘTE ȘI: CE FĂCEA BIANCA ÎN MAȘINA DE 250 000 EURO CÂND A TRECUT PE ROȘU…)

Zilele trecute, mai multe informații contradictorii au venit dinspre spitalul în care se află internat actorul Florin Busuioc, după ce a fost adus de la Craiova. Medicul care l-a salvat pe Busu a explicat că doctorii de la Institutul de Boli Cardiovasculare ar fi luat în calcul varianta montării unui al doilea stent. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Este adevărat că domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sânge de la inimă, care nu erau însă de operat în acel moment de urgenţă, de infarct acut.(Cum câștigi bani rapid) Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca să salvăm pacientul. Nu ştiu exact ce strategie au acum colegii de la C.C. Iliescu după evoluţia pacientului”, a explicat medicul Paul Traşcă, pentru o publicație din România.

Starea de sănătate a lui Busu s-ar fi îmbunătățit

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații de ultimă oră despre starea celebrului prezentator. Potrivit unor surse medicale din cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală, starea de sănătate a lui Florin Busuioc pare că s-a îmbunătățit în ultimele zile. Conform surselor citate, actorul se simte din ce în ce mai bine. Busu s-ar fi dat jos din pat și ar fi făcut deja primii pași prin salonul unde este internat. (NU RATA, AICI: ”TATAIE” DE LA METROU ARE O VILĂ CÂT UN BLOC ÎN ZONA DE LUX DE CAPITALEI!)

Florin Busuioc a făcut primii pași prin salon!

Florin Busuioc, transferat la București cu elicopterul

De la Filarmonica Oltenia, unde avea spectacol, Florin Busuioc a fost dus, imediat după infarct, la Spitalul de Urgență Craiova. A început o luptă contra-cronometru pentru salvarea lui. (Cât câștigi la un studio de videochat din București) Cum actorul a mai făcut trei stopuri cardio-respiratorii la spital, iar șeful Secției de Cardiologie Intervențională, renovată la cele mai noi standarde, dar lipsită de personal, nu răspundea la telefon, managerul spitalului a dat undă verde unei echipe formate din trei medici tineri pentru a-l opera pe Busu. Actorului i-a fost montat un stent, procedură care i-a salvat viața. (NU RATA, AICI: SORA LUI SERGIU NICOLAESCU A ACUZAT-O PÂNĂ ÎN ULTIMA CLIPĂ PE VĂDUVĂ) Ulterior, a fost transportat de la Craiova la București cu un elicopter SMURD.

Fumatul, principalul vinovat?!

Surse medicale au susținut că fumatul excesiv l-ar fi adus pe Florin Busuioc în această situație. Cert este că vedeta PRO TV pare să fie un fumător înrăit. Florin Busuioc lăsa, în trecut, impresia că profită de fiecare ocazie pentru a trage câte un fum, indiferent că se afla în compania familiei, a prietenilor sau singur pe stradă. Alături de televiziune și teatru, fumatul era una dintre pasiunile sale. Numărul mare de țigări „savurate” zilnic i-ar fi provocat, în cele din urmă, infarctul îndrăgitului actor. Medicii specialiști susțin, de altfel, că riscul cel mai important al consumului de tutun se răsfrânge asupra sistemului cardiovascular. Mai precis, fumatul este unul dintre cei mai importanți factori de declanșare a infarctului miocardic. (NU RATA, AICI: FOSTA CÂȘTIGĂTOARE DE LA ”MASTERCHEF” E ACUZATĂ CĂ A VANDALIZAT UN APARTAMENT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...