Inna și Deliric au dat cărțile pe față! Nu își mai ascund relația. Primele imagini cu cei doi împreună

Autor:
Publicat: 27/08/2020 | 17:05

Inna și Deliric formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul monden. După ce mai multe zvonuri despre relația lor au ieșit la iveală, cei doi nu se mai ascund și au recunoscut totul.

Inna și rapper-ul Deliric sunt la începutul unei povești de dragoste și se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Recent, cântăreața a postat pe contul său de Instagram primele imagini alături de noul iubit. Într-un insta story, Inna apare alături de Deliric. (CITEȘTE ȘI: CE URĂȘTE CEL MAI MULT INNA LA CORPUL EI. VEDETA A ZIS TOT: „MI S-A ÎNTÂMPLAT SĂ CRED CĂ AM…”)

Se pare că cei doi au ieșit la o plimbare de seară, pe străzile din București. Inna l-a surprins în insta story și pe Deliric. Fanii au fost încântați să vadă imaginile cu cei doi și s-au bucurat pentru ei, mai ales pentru că pe fața artistei se vedea un zâmbet larg. Inna pare fericită lângă Deliric, iar fanii nu au întârziat să îi ureze să aibă parte de o relație lungă și fericită.

  Inna, la un pas de căsătorie

Inna și-a ținut mereu viața privată departe de ochii curioșilor. Puțină lume știe că înainte de relația cu Deliric, vedeta a fost la un pas de căsătorie. Cântăreața a avut o relație de șase ani, iar partenerul ei de atunci a cerut-o în căsătorie, iar ea nu a ezitat și a spus „Da!”.

Însă până la urmă lucrurile nu au mai mers așa bine, iar cei doi și-au dat seama că nu sunt pregătiți pentru a face acest pas. (VEZI ȘI: ACUM S-A AFLAT! CE MESERIE A AVUT INNA, ÎNAINTE DE A DEVENI CELEBRĂ. NU A ȘTIUT NIMENI CUM ȘI-A CÂȘTIGAT PRIMII BANI)

„Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi.”, a declarat Inna.