Insula iubirii, sezonul 5. Cine sunt ispitele

Publicat: 08/05/2019 | 14:54

”Insula Iubirii” poate fi considerat, fără teama de a greși, cel mai fierbinte reality-show de la Antena 1. Emisiunea testează relațiile unor noi cupluri și în cel de-al cincelea sezon. ”Insula Iubirii” rămâne, și în acest sezon, locul ideal unde poate fi dat cel mai greu examen al fidelității.

Este vorba despre cupluri care au relații de lungă durată, însă nu s-au hotărât, încă, să facă ”marele pas”. Numai în timpul acestui reality-show de mare succes îți pot testa pasiunea declarată și pot afla, mai devreme sau mai târziu, dacă și-au descoperit, într-adevăr, sufletul-pereche. Pe de altă parte, fanii emisiunii “Temptation Island – Insula Iubirii” au numărat zilele până la începerea noului sezon #irezi5tibil.

”Cu toate că am ajuns la sezonul cinci și am crezut că deja am văzut foarte multe lucruri din ce ar putea să se întâmple, de data aceasta, mai mult ca oricând, lucrurile au evoluat cu o viteză amețitoare! Cred că imprevizibilul a fost cuvântul de ordine și am descoperit diverse tipologii de oameni, așa cum sunt ei în mod real, dincolo de masca pe care o afișează zi de zi”, a spus prezentatorul Radu Vâlcan.

Printre ispitele sezonului 5 de la “Insula Iubirii” se numără: Nicoleta Dragne, Irina Stroia, Adrian Savin, Adrian Demetrian, Mircea Moldovan şi Ionuţ Gojman.

Insula iubirii, sezonul 5. Cine sunt ispitele – Mircea Moldovan

“Mă mențin pe rolul meu de ispită. Nu mai sunt Mircea omul, sunt Mircea ispita. Îmi fac datoria mea. Mă cunosc foarte bine, eu nu cad foarte ușor în ispită”, a declarat Mircea Moldovan, relatează VIVA!.

Mircea Moldovan

Citește și: PRODUCĂTORII DE LA INSULA IUBIRII OFERĂ DIN NOU UN HONEYMOON ÎN THAILANDA. CARE SUNT CONDIȚIILE CA SĂ CÂȘTIGAȚI

Insula iubirii, sezonul 5. Cine sunt ispitele – Nicoleta Dragne

Nicoleta Dragne este pentru a treia oară ispită la “Temptation Island – Insula Iubirii”. “Nu mi se pare atât de dificil să fii ispită. Depinde cum te pliezi pe caracterele celorlați. Mie mi-e ușor, mă pliez pe orice tip de persoană, fie că e serios, mai glumeț, mai supărat, orice. Eu cred că toate lucrurile care se întâmplă pe Insula Iubirii scot la iveală niște chestii cu care cuplurile vin de acasă. Sunt lucruri ascunse pe care nu le recunosc sau de care nu sunt conștienți. Nu cred că într-o lună ți-ai uitat și partenera, ești și îndrăgostit, vrei și 3 copii cu ispita, ți-ai uitat iubita”, a mărturisit Nico, potrivit sursei citate mai sus.

Nicoleta Dragne

Insula iubirii, sezonul 5. Cine sunt ispitele – Irina Stroia

Irina Stroia, are 23 de ani, este consultant estetic și este pregătită pentru noile provocări de pe platourile de filmare din Thailanda.

Irina Stroia

Citește și: MĂRTURISIRE ȘOCANTĂ PE PLATOURILE DE FILMARE DE LA INSULA IUBIRII: “AM CĂZUT ÎN ISPITĂ! RECUNOSC, ÎN PRIMA ZI…”

Insula iubirii, sezonul 5. Cine sunt ispitele – Adrian Savin

Printre cei care participă pentru prima dată la show-ul de la Antena 1 în calitate de ispită se numără și Adrian Savin. “Rolul de ispită te motivează, te face să-ți descoperi abilitățile. Am învățat că nu trebuie să te mulțumești cu puțin și că viața merge mai departe. Dacă persoana potrivită nu este lângă tine, oricând poți găsi pe altcineva”, a afirmat Adrian Savin, conform VIVA!.

Adrian Savin

Citește și: PRIMELE SCENE SEXUALE LA INSULA IUBIRII. AUREL ȘI DIANA AU DAT FRÂU LIBER PASIUNII ÎN PRIMA NOAPTE

Insula iubirii, sezonul 5. Cine sunt ispitele – Adrian Demetrian

Adrian Demetrian sau Dem, așa cum îi spun prietenii, este cunoscut drept rapper-ul din casa “Big Brother”. Adrian a mai avut colaborări și cu Andreea Bălan.

Adrian Demetrian

Insula iubirii, sezonul 5. Cine sunt ispitele – Ionuț Gojman

Ionuț Gojman a ales să devină ispită după ce a părăsit-o pe Mirela Baniaș, una dintre participantele sezonului trecut ale show-ului difuzat la Antena 1. De altfel, modelul de care bruneta s-a îndrăgostit în Thailanda a fost dezamăgit de faptul că aceasta a încercat să se împace cu fostul iubit, motiv pentru care a ales să apară și în noul sezon, chiar dacă în show este și fostul partener al Mirelei Baniaș.

Ionut Gojman

Citește și: CUPLU SURPRIZĂ ÎN NOUL SEZON INSULA IUBIRII: „AU VENIT ÎMBRĂCAȚI CA BOSCHETARII”

Citește și...