Interlopul care a anunțat la 112 că are coronavirus, discuție halucinantă cu o prostituată: “Vin la tine cu masca de gaze și…”

Publicat: 24/03/2020 | 18:46

Interlopul care a generat un adevărat scandal după ce a sunat în bătaie de joc la numărul 112 și a spus că are coronavirus nu s-a lecuit. A sunat o prostituată, iar discuția dintre cei doi a fost publicată, ulterior, pe un site de socializare. (CITEȘTE ȘI: Unul dintre cei mai periculoși interlopi din Ilfov, suspectat că și-a omorât iubita. „A bătut-o până a băgat-o în comă, i-a spart splina în ea, i-a rupt coastele și…”)

Membru al clanului Pian, George Cristofor Rembo este o veche cunoștință a autorităților. El și-a petrecut o bună parte din viață la pușcărie. Eliberat condiționat, a reușit să iasă în evidență după ce, în plină criză de coronavirus, a sunat la 112 și i-a spus operatoarei că se simte rău. Ba chiar a și tușit în receptor, în bătaie de joc, în timp ce filma totul cu un al doilea telefon. Ulterior, a publicat imaginile pe un site de socializare, iar polițiștii Secției 21 l-au luat pe sus, în cursul zilei de marți. După care l-au dus la sediu, unde l-au amendat cu 1.000 de lei, suma maximă prevăzută de lege pentru contactarea abuzivă a numărului de urgență.

Amenda nu l-a lecuit de „aroganțe”

George Pian e un „client” mai vechi al polițiștilor

Experiența de la Secția de Poliție nu l-a liniștit pe bărbat, cunoscut în lumea interlopă și sub numele de George Pian. De această dată însă a renunțat să se mai pună cu autoritățile statului. Ca urmare, George Pian a sunat la un bordel clandestin din Capitală, unde o „domnișoară” i-a răspuns amabil și l-a ademenit imediat cu un pachet de servicii complete, posibile pentru suma de 250 de lei.

Atunci, interlopul a anunțat-o pe femeie că o va vizita cu masca de gaze pe față, de teama virusului. „Mi-e frică de tine, o să vin cu o mască de gaze pe față…”, a spus George Pian. Tânăra aflată la telefon nu s-a lăsat mai prejos și i-a recomandat să îmbrace un combinezon complet, așa cum a văzut ea „la televizor”, care să-i protejeze inclusiv zonele intime.

Ca și în cazul discuției cu operatoarea de la 112, bărbatul a filmat momentul cu un alt telefon și a postat apoi filmarea pe internet. (NU RATA: Cum au acționat de fapt ”fratele” lui Pepe & complicii în cazul măcelului din Piața Constituției)

Dialog uluitor la 112

George Pian a avut o discuție halucinantă cu operatoarea de la 112. “Alo, unde am sunat? Doamnă, mă simt un pic cam rău… Am din astea, mă doare! Mă simt rău, cred că e cu virusul ăsta. George mă numesc, sunt din București. Mă doare în **** de coronavirus”, a fost mesajul transmis de tânăr către operatoarea de la 112.

Interlopul a sunat în bătaie de joc la 112

Să vezi ce o să te doară în 20 minute”, a venit rapid replica operatoarei.„Am glumit, nu mă mai doare nimic!”, a spus și George Pian, speriat că poliția ar urma să-i bată la ușă. Doar că”gluma” l-a costat 1.000 de lei. (VEZI AICI: Am pus mâna pe mărturia interlopului-ucigaș din Piața Constituției)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...