Ioana Băsescu a ”topit” kilogramele în plus!

Publicat: 15/05/2018 | 23:08

Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostul președinte al României, s-a transformat radical. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunarCANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imaginile care dovedesc că fiica lui Traian Băsescu a ”topit”, pur și simplu, kilogramele în plus, iar, la cei 40 de ani, se poate mândri cu o siluetă de invidiat. (CITEȘTE ȘI: IATĂ CINE A „TURNAT-O“ PE IOANA BĂSESCU LA DNA)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Ioana Băsescu într-un supermarket din Capitală, unde fiica fostului șef al statui a făcut o scurtă incursiune pentru a-și satisface micile capricii. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Îmbrăcată elegant, așa cum ne-a obișnuit, Ioana Băsescu a etalat o formă de zile mari, iar faptul că, în ultima perioadă, a reușit să scape de kilogramele în plus a fost mai mult decât vizibil. Cu toate că își împarte timpul între familie, biroul notarial și marea ei pasiune, fotografia, Ioana Băsescu se pare că nu își neglijează silueta.

La vârsta de 40 de ani, fiica cea mare a lui Traian Băsescu se poate mândri cu o siluetă la care multe femei doar visează. (NU RATA, AICI: MILIONARUL COCOȘ & CELEBRUL ”DOMN DAN” AU FĂCUT ȘPRIȚ PE SEPAREU LA GARĂ!)

Micile capricii i-au dat bătăi de cap

Cine ar fi zis că Ioana Băsescu este o femeie pretențioasă s-ar fi înșelat amarnic și asta pentru că celebra notăriță se pare că se multumește cu lucruri simple, iar imaginile obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, sunt dovada clară a acestui lucru.

Concret, Ioana Băsescu s-a oprit la magazinul cu pricina pentru a cumpăra… câteva pungi cu pufuleți. Mai mult decât atât, fiica fostului președinte al României a apelat la unul dintre angajații magazinului pentru a găsi într-un timp scurt ceea ce își dorea cu ardoare. Imediat ce a descoperit „pufuleții copilăriei”, Ioana a luat câteva pungi și s-a îndreptat grăbită spre mașina care o aștepta în fața magazinului.(CITEȘTE ȘI: ”NAȘUL” CARE DEȚINE SATUL DE VACANȚĂ DIN MAMAIA, AROGANȚĂ LA BUCUREȘTI CU ROLLS-UL DE UN SFERT DE MILION €!)

Ioana Băsescu și-a cumpărat pufuleți

Și-a găsit greu perechea

Ioana Băsescu s-a măritat prima oară în 2003, cu Bodo, solistul trupei Proconsul. Nunta a venit după un an de relație ”clandestină” și a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe mama Ioanei. Lucrurile n-au mers prea bine și, trei ani mai târziu, Ioana a cerut divorțul.

A urmat o relație lungă și tumultuoasă cu Giovanni Francesco, acționar al postului de televiziune Music Channel, relație în care Ioana nu prea a fost văzută zâmbind. Ioana s-a căsătorit a doua oară în mare secret, la Azuga, în vara anului 2014, cu avocatul Radu Pricop. Evenimentul a fost unul foarte restrâns şi s-a desfăşurat doar în prezenţa părinţilor celor doi şi a naşilor. Câteva luni mai târziu, la 14 noiembrie 2014, Ioana a devenit mama unui băiețel(VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU ELENA BĂSESCU ȘI IUBITUL EI ÎMPREUNĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...