Ioana Ginghină a răbufnit. Replică pentru cei care au pus-o la zid din cauză că început să pozeze în ipostaze sexy. “Nu mă mai interesează ce…”

Publicat: 11/02/2020 | 17:10

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a început să acorde mai multă atenție propriului aspect fizic, iar conturile ei de socializare sunt pline, acum, cu fotografii în care apare în ipostaze provocatoare și sexy. Unii fani nu sunt de acord, însă, cu schimbarea, iar vedeta a primit numeroase critici.

(CITEȘTE ȘI: RUXI, FETIȚA IOANEI GINGHINĂ ȘI A LUI ALEXANDRU PAPADOPOL: ”TATA SE PUPA CU O DOAMNĂ CARE NU ERA MAMA!”)

Situația nu o deranjează absolut deloc pe Ioana Ginghină, care le-a răspuns contestatarilor în termeni duri, prin intermediul blodului personal. Actrița a precizat că nu o mai intereseaza de mult timp părerea celorlalți și că ține cont doar de sfaturile familiei și celor care o iubesc cu adevărat.

Textul era de genul «la vârstă ta mai pozezi așa…» asta varianta soft, pentru că am avut parte și de alte texte pe care am ales să le șterg din mintea mea, de cum le-am auzit. Nu mă mai interesează de mult ce zice lumea.

Am cercul meu, mic, de familie + prieteni, care contează și pe care sunt dispusă să îi ascult, însă nu am putut să nu observ și chiar să învăț din acestă experiență”, a scris Ioana Ginghină pe blogul personal.

(NU RATA: IOANA GINGHINĂ, GEST NEAȘTEPTAT LA JUMĂTATE DE AN DE LA DIVORȚUL DE ALEXANDRU PAPADOPOL)

Ioana Ginghină vrea să se recăsătorească

Altfel, în ciuda faptului că a trecut prin două căsnicii eșuate, Ioana Ginghină nu exclude posibilitatea de a ajunge pentru a treia oară în fața altarului.

Da, așa e, divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând că altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani” a scris Ioana Ginghină pe blogul său personal.

Citește și...