Ioana Ginghină, primele declarații după ce s-a pronunțat divorțul de Alexandru Papadopol

Autor: I.D.
Publicat: 23/07/2019 | 21:58
Ioana Ginghină, primele declarații după ce s-a pronunțat divorțul de Alexandru Papadopol

În această seară, Ioana Ginghină a oferit primele declarații după ce s-a pronunțat divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița a vorbit cu greu despre clipele trăite în cabinetul notarului și a subliniat că fiica ei, Ruxandra, este mereu cu ea.

Citește și: Ioana Ginghină, mesaj sfâșietor postat la scurt timp după ce ea și Alexandru Papadopol au semnat azi actele de divorț

Ioana Ginghină, primele declarații după ce s-a pronunțat divorțul de Alexandru Papadopol

Conform mărturisirilor făcute la telefon de Ioana Ginghină, mai este un act care trebuie semnat în viitorul apropiat. Profund afectată de această experiență, actrița a spus că nu își dorește să vorbească despre divorțul de Alexandru Papadopol… fiind epuizată psihic.

“Nu vreau sa vorbesc despre asta nimic. Asta am zis tuturor care m-au sunat azi, să mă înţelegeţi şi pe mine că nu pot, nu pot! Fizic, psihic, nu pot. Nu mă simt bine şi nu pot să zic acum nimic. Azi e o zi specială, sunt tot timpul cu Ruxi lângă mine, e o zi specială şi pentru Ruxi şi trebuie să mă înţelegeţi acum că nu pot, adică nu este strict de nimic, dar nu pot, fizic, nu sunt în stare acum, poate peste o zi, două, cinci, nu ştiu, dar în momentul acesta nu pot. (…). Ne-am întâlnit, dar mai este ceva de semnat. (…) Astăzi a fost cu Ruxi şi a fost un pic mai complicat, adică nu mai e numai de mine acum, ştii?”, a declarat Ioana Ginghină pentru Antena Stars.

Citește și: Alexandru Papadopol, cadou emoționant pentru fiica lui după ce semnează divorțul cu Ioana Ginghină

Alexandru Papadopol (44 de ani) și Ioana Ginghină (41 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale primei telenovele românești: “Inimă de țigan”. Cei doi și-au unit destinele în 2007, iar în 2008 au devenit părinți.

Citește și...