Ioana Ginghină și-a făcut o nouă intervenție estetică! Actrița a apelat la un truct folosit și de vedetele de la Hollywood

Publicat: 17/08/2020 | 20:44

Ioana Ginghină “și-a tunat” iar fața după ce s-a lăsat pe mâna unui specialist estetician! Intervenție estetică a actriței a fost filmată și a publicat câteva dintre imaginile esențiale din timpul tratamentului. Trucul de frumusețe la care a apelat fosta soție a lui Alexandru Papadopol este folosit și de vedetele de la Hollywood.

Citește și: Ioana Ginghină, probleme în paradis? Actrița a făcut mărturisiri din pandemie: “COVID-ul distruge și relații”

Ioana Ginghină și-a făcut o nouă intervenție estetică la față

La 42 de ani, Ioana Ginghină are un trup fără cusur pe care “îl sculptează” cu multe ore de sport, dietă echilibrată și tratamente revoluționare făcute în cabinetele medicilor esteticieni. Astăzi, ea a publicat trei imagini realizate în timp ce era răsfățată asemenea unora dintre vedetele de la Hollywood, după cum chiar ea a mărturisit pe Instagram. După cum puteți observa în galeria foto a articolului, vedeta s-a lăsat injectată cu diferite substanțe miraculoase care “îi șterg anii și supărările” de pe chip. Bruneta este tare mândră de rezultatul secretului său de frumusețe și pe îndeamnă pe toate femeile să își ofere astfel de momente din când în când.

“Superbă!”, “❤️offfff, așa frumusețe”, “Fără comentarii🔥🔥🔥” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea actriței.

Nu rata: Ioana Ginghină, testată pentru coronavirus! Care a fost motivul

Ioana Ginghină va împlini 43 de ani luna viitoare, mai exact pe 21 septembrie © Facebook
Ioana Ginghină va împlini 43 de ani luna viitoare, mai exact pe 21 septembrie © Facebook

Descoperă și: Ioana Ginghină și iubitul duc relația la un alt nivel! Actrița a dat o veste neașteptată la numai un an de la divorț

În cele mai recente imagini cu vedeta, puteți observa cum arată fața sa după noua intervenție estetică. Ioana Ginghină are o fetiță cu fostul soț, Alexandru Papadopol. Ruxandra Papadopol a rămas în grija mamei sale. Actorii au divorțat la notar pe 19 iunie 2019, după 12 ani de mariaj.

Află și: Ioana Ginghină a spus totul, la 42 de ani: “Fac lucruri pe care nu credeam că…”