Ioana Tufaru s-a dus la biserică după Gigi Becali. Ce i-a cerut milionarului. “A luat imediat atitudine!”

Publicat: 23/06/2019 | 10:16

Ioana Tufaru și familia ei s-au mutat din garsoniera din Berceni, primă în urmă cu ceva timp de la Gigi Becali. De o perioadă, fiica Andrei Călugăreanu locuiește în cartierul Militari, tot într-un imobil ce aparține patronului de la FCSB.

În cadrul unui interviu, Ioana Tufaru a dezvăluit și motivul pentru care a ținut neapărat să se mute din Berceni.

Ne-am mutat tot în ‘ograda’ domnului Becali, să spun aşa, dar în altă zonă. Am plecat din Berceni, în Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. În primul rând, aveam problema transportului pentru că de la Apărătorii Patriei trebuia să luăm un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate aş fi acceptat şi asta, dacă nu erau vecinii extrem de gălăgioşi.

Luca nu se putea odihni cum trebuie, aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru. El a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca, şi ne-a mutat în Militari. Garsoniera este puţin mai mare, zona este foarte liniştită, oamenii sunt mult mai civilizaţi, iar grădiniţa celui mic este relativ aproape de casă. Deci, numai avantaje„, a declarat Ioana Tufaru potrivit wowbiz.ro.