Ionuț Dolănescu, reacție dură după ce s-a spus că Maria Ciobanu e grav bolnavă: “Nu mor caii când vor câinii”

Publicat: 07/01/2019 | 15:09

Ionuț Dolănescu a reacționat dur după ce s-a spus zilele trecute că Maria Ciobanu este grav bolnavă. Artistul de muzică populară a dat o declarație de presă în care a infirmat zvonurile privind faptul că starea de sănătate a mamei sale este una extrem de delicată. În plus, el a spus că săptămâna aceasta se va întâlni cu cea supranumită “ciocârlia” muzicii populare românești, care se află în Los Angeles, la una dintre fiicele sale.

Citește și: Adio, Maria Ciobanu! Vestea a venit ca un șoc. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a decis să se retragă definitiv

Ionuț Dolănescu, reacție dură după ce s-a spus că Maria Ciobanu e grav bolnavă

Ionuț Dolănescu a negat informațiile apărute săptămâna trecută care anunțau că Maria Ciobanu este grav Bolnavă. Cântărețul a subliniat că problemele de sănătate cu care se confruntă mama lui sunt strict legate de cele specifice vârstei. Îndrăgita artistă de muzică populară a împlinit 81 de ani pe 3 septembrie.

În timpul declarației, Ionuț Dolănescu a mai mărturisit că el și surorile sale se vor reuni în cadrul unei petreceri la care va participa și Maria Ciobanu împreună cu soțul ei, Mircea Cîmpeanu, care e diagnosticat cu diabet și are probleme cu inima. De altfel, din aceste cauze, celebra artistă și-a anulat toate spectacolele dinainte, dar și după sărbătorile de iarnă. Ea vrea să-i fie alături bărbatului care îi este soț de mai bine de patru decenii.

“Am vorbit cu dânsa la telefon aseară (n.r.: 5 ianuarie). Se află la Los Angeles şi e perfect sănătoasă. Nu ştiu de unde apar asemenea zvonuri. Acum câteva săptămâni a mai apărut un zvon straniu: că am murit într-un accident de circulaţie. Dar ştiţi cum se spune: «Nu mor caii când vor câinii». Eu sunt acum în plin turneu în SUA. Acum sunt la Seattle, mama e la Los Angeles, unde vom ajunge şi noi peste câteva zile. Mama nu are probleme serioase de sănătate, doar unele specific vârstei, de 81 de ani. Peste câteva zile o să o văd, pentru că ajung la Los Angeles cu turneul. Vom face o petrecere mare la sora mea, la Los Angeles”, a declarat Ionuţ Dolănescu, relatează wowbiz.ro.

Maria Ciobanu alături de fiicele și fiul ei

Vă reamintim că Maria Ciobanu nu a mai fost în România din toamna lui 2017, după ce a decis să aibă grijă de soțul ei grav bolnav. Mircea Cîmpeanu, fost baschetbalist de performanță, are diabet și se confruntă cu unele probleme la inimă, iar medicul din America i-a interzis să mai călătorească cu avionul. El și celebra artistă sunt căsătoriți de mai bine de 40 de ani. În plus, Maria Ciobanu mărturisea la acea vreme că își dorește să se bucure în linişte de familia sa.