Ionuț „Jaguarul” este hotărât să divorțeze de soție: „Nu se mai poate vorbi de o împăcare!”

Publicat: 05/09/2018 | 08:02

Chiar dacă a încercat luni întregi să nege zvonurile, Ionuț „Jaguarul”, fostul concurent de la Exatlon, a recunoscut că s-a despărțit de soția sa, Nella. Fostul„ războinic” a mărturisit că nevasta lui a rămas în Belgia, în timp ce el s-a întors în țară și se concentrează pe cariera lui de luptător MMA. 

Ionuț Sugacevschi a recunoscut că s-a despărțit de Nella și că nu mai este cale de întoarcere între cei doi. „Jaguarul” pare hotărât în privința divorțului. Fostul concurent de la Exatlon a explicat că lucrurile s-au răcit între cei doi și că nu mai există vreo șansă de împăcare.

„Cu soția mea nu am mai vorbit deloc în ultima vreme! Ea a rămas în Belgia, iar în ceea ce mă privește, am încercat să nu mă mai gândesc la nimic decât la cariera mea de luptător MMA! În atari condiții, cum era firesc, lucrurile s-au răcit între noi! Nu se mai poate vorbi de o împăcare”, a declarat Ionuț „Jaguarul” pentru wowbiz.ro. (Citește și Ionuț Jaguarul, desființat de soția lui, Nella: „M-a înșelat)

Ionuț „Jaguarul” voia să îi facă nunta de vis Nellei

Ajuns în finala de la Exatlon, Ionuț „Jaguarul” spunea că vrea să îi ofere partenerei sale de viață o nuntă de vis, pentru că nu au apucat să se căsătorească religios. Cei doi formau un cuplu de mai bine de doi ani şi erau satbiliți în Belgia. De când s-a întors din Republica Dominicană, au existat zvonuri că Ionuț și Nella nu mai sunt în cele mai bune relații. O perioadă, ei au negat aceste „bârfe”, însă postările femeii ridicau semne de întrebare și fanii luptătorului erau convinși că între cei doi lucrurile nu merg tocmai bine.

Citește și...