Ionuț Negoiță, sincer după ce a scăpat de Dianmo: „E o ușurare!”

Publicat: 14/08/2020 | 10:09
Ionuț Negoiță, sincer după ce a scăpat de Dianmo: „E o ușurare!”

Imediat ce a bătut palma cu spaniolul Pablo Cortacero pentru vânzarea lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a declarat că pentru el este o ușurare că a scăpat de gruparea „alb-roșie”.


DINAMO INTRĂ ÎNTR-O NOUĂ ERĂ » SPANIOLII AU PRELUAT OFICIAL „CÂINII ROȘII!”

„E o ușurare. A ține un club de fotbal nu e o treabă ușoară. A ține un club ca Dinamo… părerea mea e că e cel mai greu din România, că are foarte mulți dușmani. A fost o provocare, am făcut cu sufletul ce am putut eu pentru Dinamo. Că n-am reușit foarte multe la nivel de performanță… asta este. Sper acum ca cine vine să investească în performanță. Rămân fără discuție suporter la lui Dinamo. Ajut cu ce pot, dar să mai investesc în fotbal, exclus. După atâtea înjurături chiar nu aştept laude. E o uşurare. A ţine un club de fotbal nu e o treabă uşoară. A ţine un club ca Dinamo e cel mai greu lucru, pentru că are foarte mulţi duşmani. Să îl iei din faliment şi să îl pui pe picioare e şi mai greu. Am făcut totul din suflet, că nu am reuşit foarte multe la nivel de performanţa asta este. Notoritate aveam mai puțină, dar mai calitativă înainte. Nu sunt neapărat adeptul cantității. A fost o experiență, mi-am dat seama că nu sunt din lumea asta. Îi las pe alții care se potrivesc mai bine. Mi-aș dori din tot sufletul ca Dinamo să facă performanța pe care eu mi-am dorit-o și n-am putut să o realizez. Mi s-au părut oameni serioși. Acum, știți cum e. Cred că au bani. Vedem cât sunt dispuși să investească”, a declarat Ionuț Negoiță într-o intervenței la Digi Sport.

Prezentarea oficială a noului acţionariat va avea loc în următoarele zile. Clubul nu precizează cât a primit Ionuţ Negoiţă pentru a ceda pachetul majoritar. Este pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo intră sub patronajul unei societăţi internaţionale.