Ipostază emoționantă cu fetița lui Karmen Minune. Cum a surprins-o soțul artistei pe micuța Sofia

Autor: A.N.
Publicat: 16/08/2019 | 20:14

Ipostază emoționantă cu fetița lui Karmen Minune. Soțul artistei a fost cel care a surprins-o pe micuța Sofia. 

Karmen Minune trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu Bogdan Căplescu. Cei doi au devenit soț și soție la sfârșitul lunii iunie, iar în urmă cu o săptămână artista a adus pe lume primul copil al cuplului. Karmen Minune este în culmea fericirii de când a devenit mămică, iar soțul artistei este topit după micuța Sofia. (CITEȘTE ȘI: CE MESAJ I-A TRANSMIS BETTY SALAM LUI KARMEN MINUNE, LA CÂTEVA ZILE DUPĂ CE A NĂSCUT-O PE SOFIA)

Bogdan Căplescu a surprins-o pe fetița lui într-o ipostază emoționantă. Micuța Sofia era îmbrăcată într-un body alb, iar tăticul… mândru nevoie mare a publicat imaginea pe contul său de Instagram: ”Micuța mea pisică”, a fost mesajul scris de proaspătul tătic, în dreptul fotografiei. Momentan, părinții preferă să nu îi arate chipul fetiței lor.

Karmen Minune s-a căsătorit cu Bogdan Căplescu pe 28 iunie. Cei doi au dat cu subsemnatul în cel mai mare secret și au spus ”Da!” în fața ofițerului Stării Civile! Evenimentul a avut loc la un restaurant de fițe din Capitală și au participat numai prietenii de suflet și familia. (CITEȘTE ȘI: KARMEN MINUNE ȘI-A FOTOGRAFIAT BURTICA DE GRAVIDĂ! CUM ARATĂ ACUM ARTISTA)

Karmen Minune a devenit mămică pentru prima oară la începutul lunii august. Artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, prin cezariană, care a primit numele de Sofia Maria Rossa.

Citește și...