Ipoteza șocantă: Răzvan Ciobanu a făcut infarct la volan

Publicat: 30/04/2019 | 09:53

Moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu, fostul creator de modă, ridică numeroase semne de întrebare, iar până când anchetatorii vor face publice concluziile finale rămân ipotezele controversate.

Răzvan Ciobanu, care a decedat în cea de-a doua zi de Paște, a pierdut controlul mașinii la intrarea în localitatea Săcele, județul Constanța, a rulat în afara drumului aproximativ un kilometru, cu viteză mare, apoi s-a lovit violent de un copac. A fost proiectat din mașină și descoperit de un localnic, dimineața, în jurul ore 7.15.

În momentul de față, cert este că Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranță în momentul impactului, fiind proiectat în exteriorul mașinii. Titi Aur, fost șofer de raliuri, spunea că – dacă ar fi purtat centura – existau șanse foarte mari ca Răzvan Ciobanu să rămână în viață. În al doilea rând, la locul accidentului nu au fost descoperite urme de frânare. Iar polițiștii trebuie să stabilească de ce s-a întâmplat așa ceva, cu atât mai mult cu cât există și ipoteza sinuciderii.

Citește și: FILMUL COMPLET AL ACCIDENTULUI ÎN CARE A MURIT RĂZVAN CIOBANU

O ipoteză șocantă: Răzvan Ciobanu a suferit un infarct la volan

Mașina condusă de Răzvan Ciobanu a mai parcurs aproape 700 de metri pe drum denivelat după ce a părăsit șoseau. Dacă Răzvan Ciobanu ar fi adormit la volan, zdruncinăturile l-ar fi putut trezi și, din reflex, ar fi acționat frâna. Nu s-a întâmplat asta. Și atunci, evident, poate fi luată în calcul și ipoteza unui infarct suferit de Răzvan Ciobanu.

Conform comunicatului Poliţiei, ”cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac”.

Citește și: EXCLUSIV | PRIMELE FOTOGRAFII CU CADAVRUL LUI RĂZVAN CIOBANU. ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

Citește și...