Irina Columbeanu, gest impresionant în America: “Pentru niște familii care nu își pot permite să mănânce”

Publicat: 20/08/2018 | 13:24

La 11 ani, Irina Columbeanu a dat multor adulți o adevărată lecție de viață. Fiica milionarului de la Izvorani cu fosta soție a făcut un gest care a emoționat mii de inimi, iar pe unii i-a făcut să aibă lacrimi în ochi. Impresionată de fata ei, Monica Gabor a dat un sfat tuturor.

Citește și: Cât de bine se înțelege Irina Columbeanu cu fratele ei vitreg!

Irina Columbeanu și-a donat economiile unor familii sărace din America

Vestea că adolescenta a dăruit banii pe care îi avea strânși unor famili fără posibilități a fost dată pe o rețea de socializare de mama Irinucăi, Monica Gabor.

“Bună dimineața!??❤️? Irina a donat din proprie inițiativă toate economiile ei pentru niște familii care nu își pot permite să mănânce nici măcar un mic dejun.

I love our daughter, she’s becoming a better person day by day, which we all should try. It can only bring joy to all of us. Blessings for all of you! (n.r.: O iubesc pe fiica noastră, ea devine o persoană mai bună în fiecare zi, ceea ce noi toți ar trebui să încercăm. Acest lucru va aduce doar bucurie tuturor. Binecuvântări pentru toți!)” este mesajul postat de Monica Gabor pe pagina ei de Facebook.

Mii de oameni din România, dar și de peste hotare au fost impresionați de gestul fetei lui Irinel Columbeanu.

“Interesanta educatie a oamenilor bogati material. Prin legea reciprocitatii se spune ca atunci cand oferi bani, primesti in schimb de la univers mult mai multi, ii inmultesti! Cred ca toti copiii, daca ar avea o situatie materiala buna, ar oferi,fiindca ei au sufletul pur! Bravo, Irinuca!”, “Irina e o fetita bine educata si cu mult bun simt. Felicitari frumoasa, Irina!”, “Binecuvantata sa fii toata viata cu bucurii divine”, “ Ce gest frumos de la un copil frumos! Felicitari pentru educația data!”, “Respect draga mea !???” sunt cinci dintre comentariile lăsate de internauți.

Citește și: Irina Columbeanu, primele imagini după ce s-a operat la ochi! Fiica Monicăi Gabor și-a pus ochelari

Fanii adolescentei au mai avut parte de o surpriză. Irina Columbeanu a făcut public un nou episod de vlog. Ea a dat vestea pe Instagram cu mesajul: “Who saw my last video on yt? Comment ? if you did! #iricorns #TeamIrina (n.r.: Cine a văzut ultimul meu video de pe YouTube? Comentați cu ? dacă l-ați văzut)”.

Who saw my last video on yt? Comment ? if you did! #iricorns #TeamIrina

A post shared by ????? ℂ????????? ♡ (@irina_unicorns) on

Monica Gabor se iubește cu Mr. Pink de aproape 10 ani

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit părinţi de fetiţă în 2007, iar în 2011, ei au divorţat. După despărţirea de afaceristul de la Izvorani, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink. La începutul acestui an, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului său. Pe “fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Antony.

Citește și...