Irinel Columbeanu era poreclit ”Ileana” în tinerețe. Care e motivul intim pentru care fetele i-au zis așa

Publicat: 30/05/2020 | 12:50
Irinel Columbeanu era poreclit ”Ileana” în tinerețe. Care e motivul intim pentru care fetele i-au zis așa

În tinerețe, Irinel Columbeanu era un băiat timid care nu ieșea din cuvântul tatălui său și nu „se antura” cu băieții răi ai acelor momente, cum ar fi Nicu Ceaușescu sau Serghei Mizil.

Și pentru că arata mai mult a fetiță decât a băiat, povestesc prietenii lui de atunci, şi nu prea avea succes la domniţe şi era un „papă-lapte”, chiar dacă şi-a atras porecla de „Ileana”. Prietenii miliardarului mai spun că acesta şi-a început viaţa sexuală la 18 ani şi fetele erau mulţumite de acesta.

„Lui Irinel i se spunea «Ileana», de la maşina de cusut. E o vorbă: «Bat şi … „calc” …ca maşina de cusut». Avea o vitalitate maximă, fetele i-au pus porecla, a fost renumit printre gagicile de la un cunoscut sexy-club”,  povestea regretatul Paul „PCR” Cornateanu.

Nu plătea notele la restaurant

Irinel Columbeanu a fost atât de mulţumit de noul stil de viaţă, încât nu mai plătea notele plată sau orice alt serviciu de care beneficia. „Nu era deloc generos cu fetele, ele se plângeau mereu că nu le lasă nimic. Nici notele de plată de la masă nu le achita, se bucura de relaţiile acelor vremuri. Eu i-am adus-o pe Anna Lesko de la clubul Viena, era îndrăgostit până peste cap, când ea stătea pe la uşi”, mai povestea Paul „PCR” Cornateanu.

Pe vremea când era tânăr, Irinel Columbeanu a lucrat la combinatul de creştere a porcilor de la Baloteşti, iar apoi ca analist programator la antrepriza de construcţii.

Miliardarul era un adolescent rebel, pasionat de modă şi maşini, avea plete şi fuma. El nu a fost răsfăţat de părinţi şi a debutat în negustorie la 14 ani, atunci când vindea în Franţa obiecte artizanale din România.