Fabulos! Care este suma de la care pornește licitația pentru vila din Izvorani în care a locuit Irinel Columbeanu

Publicat: 25/05/2020 | 19:54

S-a aflat care este suma de la care pornește licitația pentru vila din Izvorani în care a locuit Irinel Columbeanu. Informația vine la câteva zile distanță după ce CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, v-a dezvăluit, în exclusivitate, detaliile privind executarea silită a controversatului afacerist într-un dosar de trei milioane de euro.

Citește și: Din ce câștigă bani fiica lui Irinel Columbeanu, după ce omul de afaceri a rămas falit! Cu ce se ocupă acum Irinuca

Suma de la care pornește licitația pentru vila din Izvorani în care a locuit Irinel Columbeanu

Averea lui Irinel Columbeanu a fost estimată la 70 de milioane de euro în 2010, însă, nerezolvarea problemelor cu banii l-au adus într-o situație extrem de delicată. Iar, banca i-a scos recent vila luxoasă din apropierea lacului Snagov la licitație pentru suma de 750.000 euro, relatează playtech.ro. În prezent, afaceristul stă într-un apartament cu două camere din Colentina împreună cu iubita sa, Oana Cojocaru și fiica lui, Irina Columbeanu. Chiria pentru această locuință este de 350 de euro pe lună și o plătește cu greu.

Descoperă și: Monica Gabor a fost băgată în faliment de către Irinel Columbeanu! Ce mai au de împărțit cei doi

După ce nu și-a mai plătit rata pentru împrumutul de 5,5 milioane de euro, banca l-a executat silit. În plus, i-au fost puse sub sechestru vila de la Izvorani, zeci de terenuri în Ciolpani, dar si pe trei apartamente din București. Fata lui Irinel Columbeanu este obișnuită cu luxul… când merge în America, unde este stabilită mama sa, ea stă într-o casă impunătoare din Malibu. Locuința în care locuiește și iubitul Monicăi Gabor, Mr. Pink, valorează 3,5 milioane de dolari și are vinotecă, saună, o sală de fitness, living cu șemineu, baie cu mobilier din lemn masiv și o piscină înconjurată de palmieri. Vila este renumită în Statele Unite ale Americii, după ce mai mulți artiști au închiriat-o ca locație de filmări pentru videoclipurile unor piese.

Nu rata: Vezi în ce casă de lux trăiește Monica Gabor. Cum arată viața ei alături de Mr. Pink

Irinel Columbeanu și fiica lor în fosta vilă din Izvorani (foto stânga a colajului), Irina Columbeanu, în vizită la mama ei, care locuiește într-o casă impunătoare din Malibu © Instagram
Irinel Columbeanu și fiica lor în fosta vilă din Izvorani (foto stânga a colajului), Irina Columbeanu, în vizită la mama ei, care locuiește într-o casă impunătoare din Malibu © Instagram

Află și: Nu e banc! Ce nume de familie are acum Monica Gabor, după ce s-a măritat cu Mr. Pink

Oana Cojocaru, iubita lui Irinel Columbeanu, pictorial în vila luxoasă din Izvorani

În urmă cu doi ani, Oana Cojocaru a realizat un pictorial în celebra vilă din Izvorani, unde a locuit o perioadă bună alături de iubitul ei, Irinel Columbeanu.

Tot aici a stat și fosta soție a afaceristului, Monica Gabor. Aceasta a divorțat de tatăl fiicei sale în 2011, la cinci ani de la nunta spectaculoasă pe care au avut-o.

Vezi și: Iri a dus-o la coafor pe iubi (- 40 de ani), iar ea l-a răsplătit cu gesturi tandre. I-am filmat în timp ce…

Citește și...