Home » Exclusiv » Iri a dus-o la coafor pe iubi (- 40 de ani), iar ea l-a răsplătit cu gesturi tandre. I-am filmat în timp ce…

Iri a dus-o la coafor pe iubi (- 40 de ani), iar ea l-a răsplătit cu gesturi tandre. I-am filmat în timp ce…

De: Cancan 23/05/2020 | 23:42

Chiar dacă Irinel Columbeanu nu trece printr-o perioadă financiară tocmai grozavă, asta după ce, în alți ani, învârtea pe degete milioane de euro, în viața sentimentală se ține tare pe poziție. Omul de afaceri s-a văzut nevoit să strângă cureaua, a renunțat la case de lux și la bolizii de sute de mii de euro, dar are la braț o iubită cu 40 de ani mai tânără decât el, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi într-o ipostază grăitoare – aceea de… familiști convinși. Vă prezetăm cele mai înduioșătoare imagini, în exclusivitate! (CITEȘTE ȘI: IRINEL COLUMBEANU, EXECUTAT SILIT ÎNTR-UN DOSAR DE 3 MIL. € “INSTANȚA URMEAZĂ SĂ…”)

Nici afacerile nu țin cont de vârstă, iar atunci când vine vorba despre dragoste nimeni nu poate contesta un alt adevăr: anii de viață care îi separă pe parteneri sunt doar un amănunt insignifiant. Între Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru există o diferență de 40 de ani, însă cei doi au fost și sunt mai apropiați ca niciodată. Iar omul de afaceri, un adevărat gentleman, este alături de Oana de fiecare dată când aceasta are nevoie de ajutor, indiferent care ar fi motivul bifat pe agenda cotidiană. (VEZI ȘI: ”REGELE VIEȚII DE NOAPTE” DIN ROMÂNIA A LUAT-O ÎNAPOI PE MANECHINĂ (MINUS 40 DE ANI)!)

Și-a condus iubita către salon, iar măștile de protecție nu au lipsit

Zilele trecute, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost din nou în locul și la momentul potrivit. Omul de afaceri Irinel Columbeanu s-a urcat la volanul mașinii, iar alături de el s-a aflat, bineînțeles, senzuala Oana Cojocaru. Iubita omului de afaceri trebuia să ajungă la un salon de coafură, iar Irinel nu putea să rămână indiferent, într-o astfel de situație, fără a o conduce, galant, către locația respectivă.

Asta cu atât mai mult cu cât, chiar dacă starea de urgență impusă de criza coronavirusului a fost ridicată de pe teritoriul țării, România se află în stare de alertă, iar distanțarea socială și măsurile de protecție trebuie respectate permanent. Evident, Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru s-au pregătit cum se cuvine, purtând și în mașină măștile de protecție.  E drept că Oana, la un moment dat, era cu masca de protecție… sub bărbie, dar asta doar pentru scurt timp, înainte de a coborî din mașină. (NU RATA: CUM A ÎNCERCAT IRINEL COLUMBEANU SĂ SCAPE DE CREDITORI ÎN ULTIMA CLIPĂ)

Oana Cojocaru, cu masca de protecție… sub bărbie

Oana l-a răsplătit cu mângâieri pe Irinel când au ajuns la destinație

Omul de afaceri nu este numai un personaj galant, de fiecare dată, însă se dovedește a fi și un conducător auto extrem de atent. Ajunși în apropierea salonului, Irinel Columbeanu și-a parcat cu foarte mare atenție mașina, astfel încât să evite orice incident care ar fi putut umbri ziua partenerilor de viață.

Iar o astfel de atitudine a fost răsplătită cum se cuvine de Oana Cojocaru, mâna ei mângâind, drăgăstoasă, ceafa lui Irinel Columbeanu, în timp ce privirea ei transmitea, încă o dată, că relația lor de afecțiune este nedisimulată, în pofida cârcotașilor atenți exclusiv la vârsta din cărțile de identitate ale celor doi. (VEZI ȘI AICI: MONICA GABOR A FOST BĂGATĂ ÎN FALIMENT DE CĂTRE IRINEL COLUMBEANU! CE MAI AU DE ÎMPĂRȚIT CEI DOI)

Oana Cojocaru l-a mângâiat pe Irinel și l-a privit… drăgăstos

Au respectat distanțarea socială în timp ce se îndreptau către salon

După ce au coborât din mașină, Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru s-au îndreptat către salonul de coafură, oferind privirilor chiar și o surpriză. Oana a fost cea care a ”deschis” drumul, urmată, la cîțiva metri distanță, de Irinel Columbeanu. S-ar putea spune, fără teama de a greși, că partenerii de viață au ținut morțiș să respecte distanțarea socială impusă de autorități în timp de pandemie.

Au respectat… distanțarea socială

Dar există și varianta 2 a scenariului, aceea că omul de afaceri a dorit să o urmărească, atent, cu privirea, pe cea care îi înfrumusețează fiecare zi, indiferent de problemele financiare. Și este de la sine înțeles de ce. Silueta zveltă a focoasei brunete rămâne un punct de reper esențial și plăcut ochiului, fiind demnă de a fi admirată în orice moment. (CITEȘTE ȘI: IRINEL COLUMBEANU A AJUNS LA FUNDUL SACULUI! FOSTUL MILIONAR DIN IZVORANI RISCĂ SĂ RĂMÂNĂ FĂRĂ APĂ CALDĂ ÎN APARTAMENTUL CU 2 CAMERE ÎN CARE STĂ CU IUBITA)

Oana Cojocaru, iubita lui Irinel Columbeanu

Oana Cojocaru, bruneta care l-a fermecat pe Irinel Columbeanu

Frumoasa Oana nu putea evita, de-a lungul timpului, întrebările referitoare la relația cu Irinel Columbeanu, dar bruneta nu a părut nici deranjată și nici pusă în dificultate de părerile preconcepute. Mai mult, a mărturisit că precepe relația cu omul de afaceri ca pe una ”de iubire”, iar diferența de vârstă nu a constituit vreun impediment. Și, a dezvăluit ea, părinții săi a pornit de la premisa că totul ține de o alegere personală care nu trebuie contestată. Ceea ce s-a întâmplat, de altfel, și în cazul prietenilor.

E o relație de iubire, bineînțeles! E o poveste simplă, nu e foarte complicată”, a spus Oana Cojocaru. Legat de ce cred părinții ei despre faptul că a devenit iubita lui Irinel Columbeanu, bruneta susține că aceștia nu au nimic împotrivă: “Nu văd o problemă în legătură cu diferența de vârstă. Prietenii au spus că este decizia mea orice aş face. Nu am avut multe păreri. Nu văd o problemă în asta (n.red. – în diferența de vârstă). Tata a spus că este alegerea mea, mama la fel”, a povestit Oana Cojocaru. (VEZI ȘI AICI: MONICA GABOR A FOST BĂGATĂ ÎN FALIMENT DE CĂTRE IRINEL COLUMBEANU! CE MAI AU DE ÎMPĂRȚIT CEI DOI)

Irinel Columbeanu: ”Deși nu îmi stă în obicei, am considerat că este politicos să îi cer prietenia”

Irinel Columbeanu a dezvăluit, la un moment dat, că a cunoscut-o pe Oana Cojocaru la un festival de modă, acolo unde el era doar un simplu spectator, iar viitoarea iubită a omului de afaceri defila pe podium. Acesta a reținut chiar și hainele cu care era îmbrăcat manechinul în timpul acelei prezentări de modă. (NU RATA: CUM A AJUNS IRINEL COLUMBEANU LA SAPĂ DE LEMN! DECIZIILE CARE L-AU ADUS ÎN 5 ANI LA FALIMENT)

„Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă. Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin. După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion TV s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte…

Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu. A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoana pe care o căutăm.  Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”, a povestit Irinel Columbeanu în timpul unei emisiuni TV. (NU RATA: IRI, AMENINȚAT CU EVACUAREA DIN APARTAMENT FIINDCĂ NU ȘI-A PLĂTIT CHIRIA 6 LUNI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Ce au descoperit la mormântul lui Petrică Cercel la 2 zile de când l-au îngropat? A ținut mereu acest secret în timpul vieții, dar acum…
Ce au descoperit la mormântul lui Petrică Cercel la 2 zile de când l-au îngropat?...
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei Halep… >
Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei...
BOMBĂ! Theo Rose, covid a doua oară. Anunțul șoc de azi
BOMBĂ! Theo Rose, covid a doua oară. Anunțul șoc de azi
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și a credinței! Transformarea e totală
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și...
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă:
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil cum și-a surprins invitații…>
Roxana Nemeș s-a măritat! Ce rochie a purtat una dintre cele mai iubite cântărețe. Incredibil...
HALEP a anunţat despărţirea din luna de miere. Toţi fanii sunt în stare de ŞOC
HALEP a anunţat despărţirea din luna de miere. Toţi fanii sunt în stare de ŞOC
Cele mai bune SUV-uri mici. NOI sau RULATE, mașinile astea merită fiecare bănuț
Cele mai bune SUV-uri mici. NOI sau RULATE, mașinile astea merită fiecare bănuț
Gabriela Cristea și Tavi Clonda DIVORȚEAZĂ? Blonda celebră cu care artistul și-a petrecut weekend-ul. A fost surprins în fotografii
Gabriela Cristea și Tavi Clonda DIVORȚEAZĂ? Blonda celebră cu care artistul și-a petrecut weekend-ul. A...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e indicat să bei ultima cafea
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e...
Halep a anunțat DESPĂRȚIREA, în luna de miere. „E timpul să încheiem relația”. Șoc în familie
Halep a anunțat DESPĂRȚIREA, în luna de miere. „E timpul să încheiem relația”. Șoc în...
Denise Rifai, uimită de Cătălin Botezatu. A vrut să plece din emisiune. 'Acum mă ridic!'
Denise Rifai, uimită de Cătălin Botezatu. A vrut să plece din emisiune. 'Acum mă ridic!'
Euro a atins un nou maxim istoric faţă de leu. Curs valutar BNR din 22 septembrie
Euro a atins un nou maxim istoric faţă de leu. Curs valutar BNR din 22...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
VESTE BOMBĂ despre PFIZER! Absolut toți românii trebuie să știe acest lucru
VESTE BOMBĂ despre PFIZER! Absolut toți românii trebuie să știe acest lucru
Andreea Esca e devastată. Despărțirea momentului. A recunoscut totul
Andreea Esca e devastată. Despărțirea momentului. A recunoscut totul
Final de drum pentru PRO TV. După 20 de ani a dispărut! Este alertă pe piața media. Milioane de români vor avea de suferit
Final de drum pentru PRO TV. După 20 de ani a dispărut! Este alertă pe...
Se aplică de vineri! Carantină în România. Sute de mii de români au interzis
Se aplică de vineri! Carantină în România. Sute de mii de români au interzis
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Numele real al Margheritei de la Clejani s-a aflat. Viorica, mama ei, a dat-o de gol
Numele real al Margheritei de la Clejani s-a aflat. Viorica, mama ei, a dat-o de...
România va începe adminstarea dozei trei de vaccin COVID-19. Ce grupe de persoane vor avea prioritate
România va începe adminstarea dozei trei de vaccin COVID-19. Ce grupe de persoane vor avea...
Se revine la declarația pe proprie răspundere! Anunțul autorităților făcut azi
Se revine la declarația pe proprie răspundere! Anunțul autorităților făcut azi
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Drama teribilă a Andreei Marin: `Ieri am lăsat lacrimile să curgă`
Drama teribilă a Andreei Marin: `Ieri am lăsat lacrimile să curgă`
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta cu viață demnă de telenovelă
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta...
VIDEO | Dani Mocanu, filmări XXX cu o vedetă: „Îmi e rușine de mama să apar așa...
VIDEO | Dani Mocanu, filmări XXX cu o vedetă: „Îmi e rușine de mama să...
Cine este, de fapt, Amy Cercel! Putin lume stie cati copii are Petrica Cercel
Cine este, de fapt, Amy Cercel! Putin lume stie cati copii are Petrica Cercel
Scandal major în jurul vaccinării. Oamenii de ştiinţă demisionează în masă
Scandal major în jurul vaccinării. Oamenii de ştiinţă demisionează în masă
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
Petrică Cercel, îngropat noaptea de familie! De ce au decis asta
Petrică Cercel, îngropat noaptea de familie! De ce au decis asta
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
Cutremurător! Ștefan Ciupac a murit de COVID! Câtă durere: doi copii au rămas fără tată
Cutremurător! Ștefan Ciupac a murit de COVID! Câtă durere: doi copii au rămas fără tată