Iubita lui Daniel Ionașcu este în stare de șoc! Femeia așteaptă ca avocatul să iasă din operație

Autor: Angie Voicu
Publicat: 20/03/2018 | 18:41

Prietena cea mai bună a lui Daniel Ionașcu, Camelia Mitoseru, a vorbit cu iubita avocatului. Bărbatul a suferit un accident rutier, marți (20 martie), pe austorstrada A1, la km32. Daniel Ionașcu a suferit mai multe leziuni la cap, dar și la antebraț. El a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. Avocatul vedetelor nu a ieșit încă din operație. 

Ana, iubita lui Daniel Ionașcu, este în stare de șoc. Ea i-a spus Camieliei Mitoseru că se roagă la Dumnezeu ca avocatul să iasă cu bine din operație. Tânăra este extrem de afectată și speră că iubitul ei va trece cu bine peste acest impas, potrivit Spynews.ro.

Avocatul a pierdut controlul mașinii

„La data de 20.03.2018, în jurul orei 03.18, Sofei Ionut, in timp ce conducea un autovehicul pe Autostrada 1, in zona kilometrului 32, sensul de mers către București, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat in partea spate a altui autoturism, condus de către Ionașcu Daniel Dumitru (avocat). În urma impactului a rezultat rănirea avocatului Ionașcu Daniel Dumitru, care a fost transportat la spital, pentru  primirea de îngrijiri medicale”, se arată în raportul Poliției, potrivit observator.tv.

Daniel Ionașcu a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală.  El a a suferit mai multe leziuni în zona capului, dar și o ruptură de antebraț. Avocatul vedetelor a fost operat de urgență. Detaşamentul de Pompieri Bolintin Deal a publicat pe pagina de Facebook primele imagini de la accident. (VEZI AICI Imaginile de la locul accidentului)

Citește și...